Jayzeelo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Nazdar všichni, mám na Vás dotaz co byste mi doporučili. Mám OI z roku 2004, koupil jsem ji z Itálie a měl to předemnou asi 130 kg italský "mafián". Boční vedení sedáku je klasicky zlomené z nastupování a vystupování a sedačka je trochu propadlá. Mám možnost mít nové komplety sedaček z Golfu IV, takové ty semišové a tak se Vás ptám zda má někdo zkušenosti zda vydrží víc, zda jsou pohodlnější, lepší atd. Prostě co mi doporučíte. Opticky ty z Golfu mi pripadají pohodlnější a kvalitnější, ale je to jen dle vzhledu. Všem díky za radu a pomoc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajak Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Nazdar všichni, mám na Vás dotaz co byste mi doporučili. Mám OI z roku 2004, koupil jsem ji z Itálie a měl to předemnou asi 130 kg italský "mafián". Boční vedení sedáku je klasicky zlomené z nastupování a vystupování a sedačka je trochu propadlá. Mám možnost mít nové komplety sedaček z Golfu IV, takové ty semišové a tak se Vás ptám zda má někdo zkušenosti zda vydrží víc, zda jsou pohodlnější, lepší atd. Prostě co mi doporučíte. Opticky ty z Golfu mi pripadají pohodlnější a kvalitnější, ale je to jen dle vzhledu. Všem díky za radu a pomoc... Ahoj,nedávno jsem řešil stejný problem a dopadlo to následovně.Koupil jsem starší spolujezdcovu,obě rozmontoval a rozčalounil,ze spolujezdcovi použil neprosezené molitany a očalounil a smontoval zpět a sedačka je jak nová.Ještě jde o to,v jakém stavu máš látku na opěradle a jestli tam máš Air Bag.Pokud ano,látku musíš použít z tvého původního opěradla a molitan jde vyměnit,ale musíš do něj z boku vyříznout otvor na Air Bag a to co vyřízneš,musíš zpět vlepit na druhou stranu a u spodků je to jedno,jestli je to pravý nebo levý.Trochu zdlouhavý,ale snad jsem to popsal srozumitelně.Jinak samozřejmě z GIV jsou pohodlnější,ale jaká cena,co potah zadních sedadel???S tím přečalouněním budeš mít vše origo jak má být a jestli nevážíš víc než Ital,tak ti to vydrží stejně,jako když koupíš novou.Tak zatím ahoj,čalounění ZDAR a zbytečně neutrácej!!!Kajak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayzeelo Vloženo 6. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 OK, díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rada81 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Moje zkušenost je taková, že sedačky Golf/Leon jsou méně náchylné k prosezení a lépe se mi v nich sedí. Po 170tkm. jsem měnil, protože se v origo seslích už nedalo sedět (200cm/100kg) a dal jsem starší z Leona a po 70tkm jsou naprosto OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilson Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Chci se zeptat,jaky je rozdil mezi sedackami u OI r.v. 1999 a OI r.v.2001? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Ty faceliftove by meli mit vetsi vyrez na nohy zezadu pro spolujezdce. Pokud neco dalsiho pak uz nevim. Tohle byl jeden z hlavnich rozdilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.