fabia16v Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Vážení, poraďte! Mám servočerpadlo KOYO z Fábie s "vyhnitými" kontaktami v tom väčšom konektore (nie v tom menšom, spájajúcom sa so snímačom natočenia volantu). V Etke existuje náhradný diel servočerpadla len ako celok. Nie sú tam žiadne osobitne uvedené konektory. Navyše i pri pohľade na to servo sa toto javí ako zalisované a nerozoberateľné. Je mi však ľúto vyhodiť inak chodivé zariadenie, iba kvôli chybe v konektore. Ak totiž vyhnitý kolík konektora dotlačím rukou (po demontovaní ľavého plastového podbehu), tak ikonka volantu s výkričníkom na palubke zhasne a servo sa rozbehne. A teraz otázky: Dá sa nejako opraviť toto servočerpadlo výmenou poškodeného konektora? Ak áno, ako? Kde sa dá zohnať nový konektor? Alebo sa mám na opravu vykašľať (neopraviteľné, neoplatí sa to...) a zháňať nové servo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drozdi Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Ja som sa takto pokušal opravit servo... Bolo v takom štadiu že už nechodilo...Povedal som si bud ho opravim, alebo vyhodim...Tak som ho rozobral, urobil som asi 2 pokusy, niektoré časti boli zaliate...ale nepodarilo sa mi ho prebrat...Nakoniec som zohnal nové za cca 5000 sk....Mne ale prestalo fungovat, konektory som mal v poriadku...Maj sa :feve: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 takych cerpadiel s odhnitymi kontaktami su mraky, nepoplati sa investovat cas a namahu. treba zohnat nove a toto stare vyhodit. nikdy nan nebude spolah a ked ti v takej ostrej zatacke zrazu odide... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia16v Vloženo 6. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Vďaka páni za odpovede, nebudem márniť čas nad opravou s neistým výsledkom a spoľahlivosťou. Viem, podľa Vašich vedomostí prezentovaných v starších príspevkoch, že sa k Vášmu názoru môžem prikloniť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.