tommich Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Otázka pro řidiče na Vysočině(Pelhřimov,Jihlava,Humpolec) Nevíte někdo o mycím boxu,kde bych si mohl sám umýt auto wapkou. Děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Vím, že je ve Žďáře n.S. na ÖMV, ale to už máš asi z ruky, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommich Vloženo 6. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Vím, že je ve Žďáře n.S. na ÖMV, ale to už máš asi z ruky, že? Ždár už je pro mě moc daleko koukal jsem v Jihlavě na ÖMV a tam mycí boxy nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommich Vloženo 8. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 nikdo o ničem nevíte poraďte mi někdo něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoSMiK86 Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 sice je původní dotaz 3 roky starý, ale momentálně hledám taky box s wapkou v Jihlavě (případně blízkém okolí), vím pouze o jednom v Havlíčkově Brodě u hyperalberta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.