quicksilver Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Ahoj kluci, dokážete mi někdo říct, jestli je stejná váha vzducu na Fabii 1.4 TDI 2005 a Octavii 1.9TDI 66KW 2003? Jde mi o to, že bych na svý oktě rád vyzkoušel, zda ta moje je určitě KO a právě mám možnost zamenit to s tou z fabie.... Díky moc. Alespoň, jestli by to šlo zjistit podle Etky...Kterou bohužel nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Jestli vsechno pasuje tak to jednoduse vyzkousej a nacti chyby a uvidis co to dela. Porad je to jen blby cidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Ahoj, podle Etky je tam v oboch autech ta samá váha vzduchu 038 906 461 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 9. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Děkuji moc za rady a za ochotu, zítra ji tam zkusím hodit a uvidíme... Pač turbo mám vyčištěné, ale díra v plynu od 2700 do 3000ot přetrvává. Ještě jednou díky. Dám vědět, co a jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Ahoj, tak jsem to dnes zkusil vyměnit. No stejné ty váhy asi nebudou, na jedné je 461 a na té z fábie 461B. Auto bylo o poznání línější, do 2000ot v podstatě bez života, a díra v plynu byla pořád stejná. Ještě jsem dnes koupil hadičky a budu měnit komplet všechny na podtlak.... Tak snad by to mohlo být ono... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 No nic chlape, chce to na vag a nalogovat. Takhle to je jen strílení od boku a zbytečne vymeníš púlku auta než zistíš co tomu je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 11. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Jasný, na VAG to jede ve stredu, ale ty hadičky byly celkem nepěkný, takže jsem je povyměňoval spíš v rámci údržby...V létě bych měl nerad problémy na dovolený 1500km od domova :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Takže na VAG ještě nebyl čas, ale zdá se, že to je o dost lepší. Ale zdá se mi, že při hodně teplém počasí a málo vlhkém vzduchu to jede podstatně míň. Už se těším, až mi vyjde chvilka na tu diagnostiku a kéž by se potvrdila ta váha a já měl zase klid v duši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.