setr Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Chtěl jsem se zeptat,když zamikám cent.,auto se zamkne, ale neblikne,a když otevírám tak normálně zabliká a otevře.Děkuji za případnou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Treba pozriet do VAGu, ci mas nastavene bliknutie aj pri zamykani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 buď není v kofortce aktivovaná příslušná funkce a nebo není uzavřená nějaká jištěná zóna takže se podívej na všechny dveří spínače a to i na kufru a kapotě pokud je komfortka s alarmem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setr Vloženo 8. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Tak jsem se na to koukal,a ještě mě poradil jeden kamarád že je pod palubkou nějaká pojistka?? :-) tak koukám a nic jsem tam nenašel,zamontuju tapec a zavřu dveře a najednou to bliklo a vše OK,ale dvakrát otevřu zavřu a už to zase nejde! :-( tak nevím,předtím to vždy fungovalo dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.