lukyboy Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Mám koupený pásek s ledkami něco jako je tohle:http://www.gme.cz/cz/index.php?page=product&detail=960-086 V autě(stropní lampa),už jsou zhruba rok,až teď prostě málo svítej.Zapnu je doma na adaptér svítej jako dřív dám je do auta svítej málo,zkoušel jsem pásek s ledkami vyměnit za novej,ale je to stejný.Hledal jsem něco podobného nic jsem tu nenašel krom problémů s mikrospínačem,ale to se lampa nerosvítí vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 ved odmeraj napatie ake ti ide do tej lampy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 12. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 ved odmeraj napatie ake ti ide do tej lampy. Tak dnes jsem to změřil a jde 5,3 v kde může být chyba?Kde začít? Je divný,že z ničeho nic klesne napětí,vše ostatní funguje myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 12. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Tak jsem to dnes změřil a je tam 5,3 v. Kde může být chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 (editace) mne sa stavalo,ze ked som led trosku viac prehrial /hlavne tie original 4x4 mm/ ze sem tam svietili upne slabucko az dakedy vobec. pomohla len vymena. Editováno: 13. Duben 2009, autor: Piaggio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 13. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 (editace) Já je zkoušel i vyměnit za jiné a je to stejné. Dnes jsem měřil kolik jde do lampičky v kufru a je to stejný jako lampa ve stropě kolem 6v.Mimochodem v kufru mám taky ledky. V zapalavači je něco přes 12v. Editováno: 13. Duben 2009, autor: lukyboy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 (editace) daj tam klasicku ziarovku aka tam bola a odmeraj napatie. Tych 6v to vyzera na daku poruchu. Celkovy odber toho led svetla by nemal byt zasade vacsi ako odber toho povodneho ziarovkoveho. Editováno: 13. Duben 2009, autor: Piaggio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Mám sice O1, ale princip je myslím stejný - LEDka/ky mají prostě menší odběr než normální žárovka, a ŘJ si to hlídá - při malém odběru sníží napětí. Řešení: zvýšit odběr těch LED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 14. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Tak vyřešeno Nevěděl jsem si rady tak jsem to píchnul na vag a -špatná pojistka vnitřního osvětlení 30 (nevím proč to psalo 30,když je na 4 pozici) Tohle mě vůbec nenapadlo,že by to mohlo být pojistkou.Je divný,že byla špatná pojistka,ale naměřil jsem cc 6v. Hlavně zase svítí,díky za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.