bj.prestig Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Koupil jsem od známého sportovní pružiny - červené určené na octu. On to měl v pohodě - teda to tvrdí ... ježděné 3 měsíce pak si dával podvozek. Problém je, že mi když jsem to nandal klečí zadní čast daleko víc než přední ... tak 2 cm rozdil - vypada to no divně ... Tak poradtě kde může být problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bj.prestig Vloženo 8. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Nikoho nic nenapadá ? Mě napadadlo jedině, že jsou pružiny špatné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 ne to je bohuzel normalni, rikam to tu porad ze zadnek si vetsinou kecne vic treba mas i jinou motorizaci a predek pak je vejs a tim je rozdil jeste markantnejsi do zady podlozky pdo perka a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bj.prestig Vloženo 8. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 ne to je bohuzel normalni, rikam to tu porad ze zadnek si vetsinou kecne victreba mas i jinou motorizaci a predek pak je vejs a tim je rozdil jeste markantnejsi do zady podlozky pdo perka a je to Ale s původníma to bylo rovnoměrný, udělali mi to až ty sportovní pružiny. A ty podložky pod pera to se da normal treba v Auto kelly ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 mas foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Ale s původníma to bylo rovnoměrný, udělali mi to až ty sportovní pružiny. A ty podložky pod pera to se da normal treba v Auto kelly ? no ale puvodni uz tam prece nemas, tak jak s tim ted souvisi? ted tam mas proste jiny ktery vic sedi na zadek v autokelly asi urcite ne, například weitec je vyrábí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bj.prestig Vloženo 8. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Přidávám foto mého problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bj.prestig Vloženo 8. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 no ale puvodni uz tam prece nemas, tak jak s tim ted souvisi?ted tam mas proste jiny ktery vic sedi na zadek v autokelly asi urcite ne, například weitec je vyrábí No jen mi nebylo jasny proč mám najednou auto nakřivo jenom změnou pružin - navíc i drhnu ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bj.prestig Vloženo 8. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 (editace) no ale puvodni uz tam prece nemas, tak jak s tim ted souvisi?ted tam mas proste jiny ktery vic sedi na zadek v autokelly asi urcite ne, například weitec je vyrábí Tak jsem je konecne nasel http://cartuning.cz/zbozi/kategorie-73_736...-plus-20mm.html A mám objednat 15 nebo 20 mm ? Editováno: 8. Duben 2009, autor: bj.prestig Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 tohle jsem uz taky resil a nedoresil mam tdi a seriovy pruziny a i tak mam prdel vic u zeme, nez by bylo vhodne .. menil jsem komplet zadek pruziny za novy a nic se nezmenilo .. jediny co me napada, ze mam na zadku remus tlumic, kterej neco vazi, ale nevim .. ty 2 cm podlozky vypadaji zajimave .. jestli do toho pujdes, tak dej potom foto, jak to vypada .. docela me tahle varianta taky laka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 No jen mi nebylo jasny proč mám najednou auto nakřivo jenom změnou pružin - navíc i drhnu ted dyť pružiny ti držej vejšku auta co jinýho.. podložkama sem to řešil už několikrát(2cm) a vždycky vpoho případně taky seženu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.