Přejít na obsah

Octavia alarm

bartisek

Doporučené příspěvky

Ahoj, mám dotaz ohledně alarmu, v mé octavii je dodělán alarm firmy Getronics a nelíbí se mi jeho deaktivace i po mechanickém odemčení klíčkem, což je při běžném otevirání dveří šroubovákem na ... . Je možnost zapojit jej tak, aby se alarm deaktivoval pouze po otevření ovládáním v klíčku? Už jsem prohledal všechna témata ohledně alarmu a nic jsem nemohl najít. Je to 1,6 75Kw rv.2004. Předem dík za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem troch googloval a nalezl jsem :palec2:. V příloze je návod, jen bych potřeboval poradit kam přepojit dráty ze strany 8, asi na komfortku předpokládám. Ale kde najdu piny,na kterých se objeví signál po odemčení ( zamčení ) pouze dálkovým ovládáním? Dík moc za pomoc.

_Istruzioni_di_Montaggio_GT800_IstGT800_4038_D7380.pdf

Editováno: , autor: bartisek
Odkaz ke komentáři

podle me to je pin 12. ale rypat do toho kamo to je na dlouho. neni nad to kupit alarm a zapojit si to sam pak vis kde co je. jestli mas dalkac dalo byseto resit, kablik co jde od alarmu na deaktivaci tzn na zamek dveri kterym to doprava jak otocis odemknes.ten kablik treba prerusit aby to nereagovalo na ten klicek no a napojit to na odem. impulz na central.tzn ty musis obejit ty spin. kontakty toho klicku.kdyz zmacknes dalkac jako odemknut auto, jde 0.5s neg. impulz na serva motorky ty cvaknou a odemknes pokad na ten kablik das ten kablik z alarmu. mel by to pochopit a deaktivovat se.snad jsem to napsal k pochopeni

Odkaz ke komentáři

ok dík :palec2: , zkousím na to kouknout, jen nevím jestli tam je zvlášť drát pro odemčení a zvlášť pro zamčení, jak to potřebuje ten alarm. Nevím co by alarm dělal po připojení obou drátu ktreré z něj vedou na ten jeden do zámku. Spíš jsem myslel jestli přímo od někud nejdou impulzy po otevření ( zavření ) pouze dálkáčem v klíčku a ne po otevření klíčem v zámku.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...