Publikováno Duben 10, 200916 r Zdarvim, prosím o radu. Přestala mi běhat levá zadní stahovačka. Jen cvakne jako když je na dorazu 2x. Ale nejede. Funkční je, zkoušel sem jí napojit u protějších dveří a tam v pohodě běhá. Tak to asi vypadá na elektriku? Vag nepíše žádnou novou chybu. Delší dobu hlásí kontakt S neznámý stav spínače. Ale to už hlásilo ikdyž okno fungovalo. Prosím o pomoc. Díky
Duben 10, 200916 r Autor Tak to je hezký. A jak se to dá opravit? To se musí celý svazek dát nový, a nebo by to šlo jinak?
Duben 10, 200916 r Poskodene droty spoj do kopy-zaletuj. Alebo poskodenu cast nahrad novym kablom. Ak je odhnity,skorodovany,poskodena izolacia-buzirka. :)
Duben 10, 200916 r Autor Tak pánové, ty dráty v průchodce jsou "bohužel" v pořádku. Prosím kde jinde hledat.
Duben 10, 200916 r Skontroluj aj konektor co mas na B-stlpiku. Skontroluj celu kabelaz co je vo dverach pod tapacirom. Aj konektor co ide do zamku.
Duben 11, 200916 r Autor Tak závada konečně objevena, ale jak ji vyřešit? Na silnym červenohnědym kabelu je jen cca 8V. Na protějších dveřích jsem naměřil 11.8V. tak opět prosím jak tuto závadu vyřešit? Díky Upraveno Duben 11, 200916 r od radarg19
Duben 13, 200916 r Autor Kabely v průchodce tak i v celých dveřích jsou v pořádku. To nízké napětí jsem naměřil i na konektoru ve sloupku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.