Janina Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Zdravím. Sice s předstihem, ale koukáme se po nové kuchyňské lince. Co by jste doporučili, s čím a kým máte zkušenosti? Mi zatím byli jen v Oresi a vypadá to dost zajímavě. Ale zatím sme na začátku... Budu ráda za každou inspiraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Ahoj Jani. Kuchyní je nepřeberné množství a každý chválí to své. Možná by ses mohla obrátit na Cosbyho. Mám poit že on dělá návrhy a kuchyně. Třeba poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 (editace) My jsme si vybrali taky Oresi ( máme jí zatím 3 mesíce a maximální spokojenost ), stavili jsme sami - není na tom celkem nic složitého a dá se na tom ušetřic celkem dost peněz. ( samosebou záleží na složitosti kuchyně) Projeli jsme toho celkem dost záleží asi taky dost na tom co je ochoten člověk do toho investovat. Dělaj se různý systémy do skříní, což dost hejbe cenou. Záleží zase na tom co tam chcete , osobně sme nejdříve zvolili rohové systémy a pak je ve finále nekupovali - dost do zmenší prostor v rohách. pár postřehů : pokud to není novostavba - kde doděláte místnost k obrazu kuchyně , pozor na rozvržení odpadů, elektriky ( zásuvky na spotřebiče atd.... ) Asi sem moc nepomohl ale opravdu tu jde spis o to co by jste tam radi. Obrratit na Jera (už. Jero ) - dela kuchyne Editováno: 10. Duben 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Jakou máte z Oresi, nám se líbí Alto a Carmen,zatím mám návrh na Alto, bude to novostavba, takže odpad i elek. se dodělá podle potřeby. mám návrhy ale nejdou mi sem vložit, doma to zmenším a vložím. Spotřebiče si budem kupovat sami, ty bych chtěla Samsung. To montování je docela ranec, ale např.tuhle bysme si asi netroufli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 No jako zase kdyz to mas s montazi tak to nemas s 19% DPH ale jen 9%, takze se to vyplati ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 (editace) Přesně jak říká Michal, bez DPH a navíc máš jistou záruku na montáž proti poškození částí kuchyně ne ?? Jo a Jani Samsung sice dělá pěkný věci ale volil bych měco jiného. Kamarád dělá u spotřebičů a Samsunga mi zamítnu a poradil mezi Electrolux a AEG. My teda máme Samsunga americkou lednici ''No Frost'' a jsem spokojen. Asi je to otázka vkusu. Nevím. Editováno: 10. Duben 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Jak to je s DPH nevím, ale včera nám kuchyň vyčíslili na 70 tis bez spotřebičů a cca 18-20 tis montáž. Ještě jsme objednaný na zítra do nábytku Rembrant na vytvoření návrhu. U mě je Samsung citová záležitost líbí se mi od nich deska, trouba i lednice, co se týká lednic, znám pár lidí co je má a zatím naprostá spokojenost, ale nikoho kdo by měl desku a troubu neznám, ale mě se fakt líbí. Taky rozhodne bohužel cena, ale určitě nechci žádný Matsui a podobné značky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Ja mam taky Oresi a muzu jedine doporucit. Foto uz jsem tady vkladal do tematu Jake spotrebice do kuchyne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Oresi: osobně špatny zkušenosti - příliš drahé komponenty které se daji pořídit v podobné kvalitě za poloviční cenu.Konkrétní prodejce : kuchyně Jamall. A pozor!!! Nejsou to poláci ale německá kuchyně. A nebo kvalita od firmy Koryna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 20.000 za montáž??To je tedy v okolí Prahy docela síla. Jinak tu červenou jsme dělali za 39000 s montáží a tu jabloň za 52000 s montáží(ceny bez spotřebičů s DPH). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Už jsem kupoval celkem 3x linku a vždy ORESI...dobrá cena...velký výběr....prostě spokojenost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 (editace) 20.000 za montáž??To je tedy v okolí Prahy docela síla.Jinak tu červenou jsme dělali za 39000 s montáží a tu jabloň za 52000 s montáží(ceny bez spotřebičů s DPH). a na mně si se vyprdnul Nás stála nějak okolo 100 bez spotřebičů, a to ji nemáme až tak velkou. Ceny máš teda naprosto super. Jana: pohledej to téma s kuchyňskými spotřebiči, tak najdeš hodně informací nejen o kuchyních. Editováno: 10. Duben 2009, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 už to moc nedělám,chystám si jinou práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 otevíráš gynekologii? Co chystáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 teprve stavíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Do druhého tématu se kouknu. Tady jsou návrhy, bohužel blbá kvalita, naskenované jsem zapomněla v práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Běžná kuchyň co děláme.Můj odhad je tak +-40.000,-kč..Tady je jen rychlý návrh co te´d budeme dělat a cena je vč.montáže bez spotřebičů 36000,-kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Psal si že končíš, takže je asi blbý se ptát na víc co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 No klidně se ptej,ale na rovinu.Nemá smysl,ale moraváci jezdili dělat kuchyně do Prahy a okolí.Při montáži je potřeba mít dílnu na dosah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Jo to máš pravdu, to se radši ptát nebudu, akorát bych byla naštvaná. zítra jdem na další návrh, tak jsem zvědavá jak to vyčíslí, ale velikostně bych chtěla něco takového Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 dej vedět,jsem zvědav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 11. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Tak bohužel nový návrh nemáme, jen cenovou kalkulaci, grafický návrh mi zašle mejlem, takže pak doplnim. ale je podobná, akorát ten pult je rovně s s koncem kuchyně. cenově cca 50 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Zdravím. Sice s předstihem, ale koukáme se po nové kuchyňské lince. Co by jste doporučili, s čím a kým máte zkušenosti?Mi zatím byli jen v Oresi a vypadá to dost zajímavě. Ale zatím sme na začátku... Budu ráda za každou inspiraci Zkuste se juknout do Jamall nábytku já jsem spokojen kuchyň drží a určitě je možnost vybrat z mnoha vzorů materiálů atd.... pokud jste šikovný dáte to do kupy sami.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Tady jsou slíbené návrhy od jiné firmy, dvířka mají od výrobce Trachea, četla jsem na ně docela chválu, ale jestli někdo máte osobní zkušenosti, tak budu ráda. Foto nic moc, došly mi na mejl poškozené Ještě by na té lince byla rampa s bodovkama. také se rozhodujem jakou barvu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekrt Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Tady jsou slíbené návrhy od jiné firmy, dvířka mají od výrobce Trachea, četla jsem na ně docela chválu, ale jestli někdo máte osobní zkušenosti, tak budu ráda. Foto nic moc, došly mi na mejl poškozené Ještě by na té lince byla rampa s bodovkama. také se rozhodujem jakou barvu... nechci radit kuchynemi se zabivam jen 30 let ale podle skusenosti vim ze kdyz je cena cca 50 000 tisic bez spotrbicu da se udelat asi o 10 levnejsi jeste jsi nenapsala jake supliky drez prac deska to vse ovlivnuje cenu a hlavne kvalitu co se tyka oresi znamy je montuje a vim co si uctuji a za co takze pozor cena v kalkulaci je jina nez vysledna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.