Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

no tak A1 alespoň nemá omezení na rychlost. Co jsem měl první a posléze druhý řidičák tak bylo jen "A do 50ccm". Teď mám tu "kreditku" a tam je A1B s poznámkou 150.

Woody, na co je prosímtě serviska na chrchla? :smich: A STK na chrchla mně taky dobře baví :smich: To zachvíli zavedou i STK na boty a taky k nim dostaneš servisku.... A s prdama budeme chodit na ME.

Koukám, že si z Pětřvolda, já pocházím z Dolní Lutyně.

Vloženo (editace)

No tak to je superrr :palec2: Takže můžu řídit babetu. A takže i v zahraničí? Taky to tak budou brát?

Taková důležitá věc a já o tom nevěděl. Byl jsem z toho neštastný, že nemůžu řídit 50ku chlavně na dovolené mě to štvalo, tam jsem si jí chtěl půjčit.

A dokonce jsem přemýšlel, že si udělám řidičák na motorku, abych si jí mohl půjčit na dovolené.

:palec2:

Tak za tohle vám fakt moc děkuju ;) Škoda jen, že jsem to nevěděl minulý rok.

Editováno: , autor: zabiak
Vloženo

No, tak : Serviska prota, že je to ještě v záruce a jinač by záruka padla a STK nechápu co tím myslíš Jezdim s tím do roboty a bez STK? nevím no a navíc je to od novoty lol

A odkad z Lutyně? Bydli tam segra, znám to tam dobře robil jsem tam asi 4 roky masořa :palec2:

Vloženo

Máš SZ, u toho ještě to stk beru, ale kdysi jak to dělali na babetu, to byl horor. Každy to kupoval v hospě a bez papíru a najednou chtěli na to SPZ. Tyky jsem si tím prošel, měl jsem babetu bez papíru a nějaky chlapík z Jihlavy to zlegalizoval a poslal mi k tomu papíry

Vloženo
No tak to je superrr :palec2: Takže můžu řídit babetu. A takže i v zahraničí? Taky to tak budou brát?

V cizině ne. Třeba v německu můžeš řídit jen to co máš v tom novím super řidičáku, protože je stejnej pro celou EU. a tamní policajti naše zákony neznaj.

Kámoš měl v ŘP C+E a D, to u nás znamená že může jezdit D+E (maximální přípustná hmotnost přípojného vozidla byla vyšší než 750 kg), ale v německu za to dostal brutální flastr.

Vloženo

taky mám všechno,ale ty vleky za Autobus sem dělal zvlášť i když sem měl už CE, automaticky se to dávalo jen v nějakém časovém období, ale při přepisování do nových RP s ena to většinou zapomene, že skupina byla přidělena automaticky, táta takhle málem přišel od CE

Vloženo
taky mám všechno,ale ty vleky za Autobus sem dělal zvlášť i když sem měl už CE, automaticky se to dávalo jen v nějakém časovém období, ale při přepisování do nových RP s ena to většinou zapomene, že skupina byla přidělena automaticky, táta takhle málem přišel od CE

Přijít o to nemůže, má to v kartě řidiče. Při výměně si to kontroluju.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...