TomasB Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 no tak A1 alespoň nemá omezení na rychlost. Co jsem měl první a posléze druhý řidičák tak bylo jen "A do 50ccm". Teď mám tu "kreditku" a tam je A1B s poznámkou 150. Woody, na co je prosímtě serviska na chrchla? A STK na chrchla mně taky dobře baví To zachvíli zavedou i STK na boty a taky k nim dostaneš servisku.... A s prdama budeme chodit na ME. Koukám, že si z Pětřvolda, já pocházím z Dolní Lutyně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 (editace) No tak to je superrr Takže můžu řídit babetu. A takže i v zahraničí? Taky to tak budou brát? Taková důležitá věc a já o tom nevěděl. Byl jsem z toho neštastný, že nemůžu řídit 50ku chlavně na dovolené mě to štvalo, tam jsem si jí chtěl půjčit. A dokonce jsem přemýšlel, že si udělám řidičák na motorku, abych si jí mohl půjčit na dovolené. Tak za tohle vám fakt moc děkuju Škoda jen, že jsem to nevěděl minulý rok. Editováno: 12. Duben 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 No, tak : Serviska prota, že je to ještě v záruce a jinač by záruka padla a STK nechápu co tím myslíš Jezdim s tím do roboty a bez STK? nevím no a navíc je to od novoty A odkad z Lutyně? Bydli tam segra, znám to tam dobře robil jsem tam asi 4 roky masořa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Ďoblova kolonija. Jak se segra jmenuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 to STK a serviska, tomu se směju, že dneska už je to i k takovým chrchlům, prostě se z každého prdu nadělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Máš SZ, u toho ještě to stk beru, ale kdysi jak to dělali na babetu, to byl horor. Každy to kupoval v hospě a bez papíru a najednou chtěli na to SPZ. Tyky jsem si tím prošel, měl jsem babetu bez papíru a nějaky chlapík z Jihlavy to zlegalizoval a poslal mi k tomu papíry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 ale co na tom chceš dělat na STK? Buď to drží pokupě ne ne. Buď to jede nebo nejede. Nic jiného na tom není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Co se dělá na STK nevím, ještě jsem tam nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 No tak to je superrr Takže můžu řídit babetu. A takže i v zahraničí? Taky to tak budou brát? V cizině ne. Třeba v německu můžeš řídit jen to co máš v tom novím super řidičáku, protože je stejnej pro celou EU. a tamní policajti naše zákony neznaj. Kámoš měl v ŘP C+E a D, to u nás znamená že může jezdit D+E (maximální přípustná hmotnost přípojného vozidla byla vyšší než 750 kg), ale v německu za to dostal brutální flastr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
777 Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Mám řidičák na všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 taky mám všechno,ale ty vleky za Autobus sem dělal zvlášť i když sem měl už CE, automaticky se to dávalo jen v nějakém časovém období, ale při přepisování do nových RP s ena to většinou zapomene, že skupina byla přidělena automaticky, táta takhle málem přišel od CE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
777 Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 taky mám všechno,ale ty vleky za Autobus sem dělal zvlášť i když sem měl už CE, automaticky se to dávalo jen v nějakém časovém období, ale při přepisování do nových RP s ena to většinou zapomene, že skupina byla přidělena automaticky, táta takhle málem přišel od CE Přijít o to nemůže, má to v kartě řidiče. Při výměně si to kontroluju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 taky mám všechno,ale ty vleky za Autobus sem dělal zvlášť i když sem měl už CE, Tys v autoškole jezdil s busem a vlekem nad 750 kg? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 jj, aby byla spněna podmínka nad 750, tak za tim byl zapřaženej plaťák na auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.