Přejít na obsah

Radio nehraje - vynechává repro

Doporučené příspěvky

Ahoj, mám problém, mám fabii 2001, je tam starší kazetové radio 202. Stává se že vynechává a přeskakuje repro. Kontroloval jsem je a jsou zapojeny dobře, tak jsem začal hledat problém v rádiu. Po vytažení jsem zjistil, že je tam byly prováděny různé amatérské zákroky ( podotýkám, že nejsem žádnej profík) v zapojení repra, přikládám foto, tak jsem to napojil napřímo, ale stejně to nehraje, jen když s kontaktama různě hýbu a tlačím na ně. Chci se zeptat, kde je problém? Podle mě to musí být v rádiu..? Dále přikládám foto antény, bylo to tam jen přilepené páskou, existuje na to nějaká koncovka, do které bych to zapojil?

Jinak počítám s tím, že mi někdo odpoví, ať to rádio vyhodím, tak už jsem si vyhlídnul Symphony s cd do fabie, takže mám dotaz, jestli to zapojení můžu nechat, tak jak to je? Nebo je tam nějaká změna v napájení? Díky předem všem za odpovědi a přeju veselý velikonoce.

post-33484-1239529035_thumb.jpg

post-33484-1239529054_thumb.jpg

post-33484-1239529065_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...