Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

když máš kartu tak jo...myslím kartu od constructu...něco jako kreditka a číslama..kód pro vyrobení duplikátu klíče...

Editováno: , autor: Marek
Vloženo

Jak to že nemáš klíče ? Musí být 3 klíče + kartička !

Auto si teď někdy koupil v bazaru, nebo jsou klíče jen ztracené ? Nech vyměnit všechny zámky včetně zámku ke Constructu, jinak můžeš být brzo bez auta !

Vloženo

kup komplet sadu zamkov tuto v bazari, alebo este lepsie zaslep zamky. :)

K tomu constructu/defendu len tolko, ze pri tej cene skus pouvazovat o domontazi zeder locku, stoji to cca 7tis.Sk a mas to spolahlivejsie ako tieto dve riesenia....

• o 4 roky později...
Vloženo

Potreboval bych poradit - nevite , zda by nekdo vyrobil v Praze??? Jako 5tis za novej construct v akci se mi fakt davat nechce.... navic si urcite velkoryse zarizeni nechaji/vymeni zamek a streli jako novy kus...

• o 7 let později...
Vloženo

Neměl by prosim někdo z vás pár těch nálepek na okna a na zadní dveře? V autě bude jiné zabezpečení, ale chtěl bych to doplnit o sadu nálepek. Psal jsem na Construct, ale chtějí foto té kartičky 😞 

• o 2 roky později...
  • o 8 měsíců později...
Vloženo

Zdravim, budu montovat zámek řadicí páky, ale nemám montážní přípravky viz. obrázek.Jde mi o tu fialovou a červenou příměru. Nemá tu někdo na zapůjčku či naprodej? Nebo radu ohledně rozměrů? Dikasb-22077-zabezpeceni-mechanicke-radici-pa

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...