kenny_fx Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 mam tam construct zabezpečení páky, ale nemám k tomu klíče. Dá se od nich udělat nové klíče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 (editace) když máš kartu tak jo...myslím kartu od constructu...něco jako kreditka a číslama..kód pro vyrobení duplikátu klíče... Editováno: 14. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Jak to že nemáš klíče ? Musí být 3 klíče + kartička ! Auto si teď někdy koupil v bazaru, nebo jsou klíče jen ztracené ? Nech vyměnit všechny zámky včetně zámku ke Constructu, jinak můžeš být brzo bez auta ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Počítej 5 až 6 tisic za Construkt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Ok, nechám to radši vyměnit. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 A to bych měl radši vyměnít i zámky od dveří a nechat si udělat nové klíče???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 kup komplet sadu zamkov tuto v bazari, alebo este lepsie zaslep zamky. K tomu constructu/defendu len tolko, ze pri tej cene skus pouvazovat o domontazi zeder locku, stoji to cca 7tis.Sk a mas to spolahlivejsie ako tieto dve riesenia.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Potreboval bych poradit - nevite , zda by nekdo vyrobil v Praze??? Jako 5tis za novej construct v akci se mi fakt davat nechce.... navic si urcite velkoryse zarizeni nechaji/vymeni zamek a streli jako novy kus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Tak co nikdo nema zadnej tip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda90 Vloženo 12. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2020 Neměl by prosim někdo z vás pár těch nálepek na okna a na zadní dveře? V autě bude jiné zabezpečení, ale chtěl bych to doplnit o sadu nálepek. Psal jsem na Construct, ale chtějí foto té kartičky 😞 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 12. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2020 Tak zkus Defend, kdysi jsem dával folie na O1 a chtěl jsem nálepky nové a poslali mi je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vala87 Vloženo 5. Únor 2023 Sdílet Vloženo 5. Únor 2023 V 24. 10. 2007 na 21:34, radkin napsal: Poradíte kde v Brně by vyrobili construct klíč od auta nemám již kartičku:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fidelmc Vloženo 20. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2023 Zdravim, budu montovat zámek řadicí páky, ale nemám montážní přípravky viz. obrázek.Jde mi o tu fialovou a červenou příměru. Nemá tu někdo na zapůjčku či naprodej? Nebo radu ohledně rozměrů? Dikas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.