Jirik_superb Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Asi nejsem jediny, ktery ma predni svetla jak z vrakace a chtel by to dat trosku dokupy. Dost by me zajimalo cim a jak na to, nejake postrehy a zkusenosti z lesteni. Nikdy jsem to nedelal a nerad bych to pos*ral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokxo Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Skus XERAPOL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 16. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Funguje..? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Zkus HLEDEJ už se to tu řešilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 16. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Kdybych to nasel, tak to nezakladam znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Je to tu, ja jsem to dělal podle toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 16. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Dik za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Tu je link: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...ESTENIE+SVETIEL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Sem to nemohl najít, no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Světla jsem dělal dle návodu,co ke popsán v linku výšě a můžu říct,že výsledný efekt žádný,jsou sice čisté,ale svítí pořád stejně.Pokud ti jde o svítivost,tak to jsou čočky,musí se měnit,pokud o skla,tak leštěním vyřešíš,xerapol fakt funkuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
random Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 (editace) http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...st&p=884279 ja som bol s tymto max spokojny. vybrusene svetla su potrete cirim lakom, cim sa zabezpeci aby opat tak skoro nezazltli. Editováno: 19. Duben 2009, autor: random Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 22. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2010 Tak jsem se do toho včera taky pustil a výsledek opravdu super. Postup byl šmirgl 1200 na brusce a voda, šmirgl 2000 na brusce a voda a na závěr ručně Xerapolem a hadříkem bez vody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 22. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2010 ty jsi to dělal na autě, nebo jsi měl lampy vyndané? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 22. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2010 Na autě, lepší se to asi dělá mimo, ale na to jsem si netroufnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloslav Janda Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 Nechce se mi to vypysovat znovec, tak dávám link A povedlo se, hlavně se nebát Btw, taky bez demontáže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 Díkes ten anglický link je velice zajímací :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš25tdi Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 taky jsem to dělal xrapolem a výsledelk SUPER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 xxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.