Publikováno Duben 16, 200916 r Asi nejsem jediny, ktery ma predni svetla jak z vrakace a chtel by to dat trosku dokupy. Dost by me zajimalo cim a jak na to, nejake postrehy a zkusenosti z lesteni. Nikdy jsem to nedelal a nerad bych to pos*ral.
Duben 17, 200916 r Světla jsem dělal dle návodu,co ke popsán v linku výšě a můžu říct,že výsledný efekt žádný,jsou sice čisté,ale svítí pořád stejně.Pokud ti jde o svítivost,tak to jsou čočky,musí se měnit,pokud o skla,tak leštěním vyřešíš,xerapol fakt funkuje.
Duben 19, 200916 r http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...st&p=884279 ja som bol s tymto max spokojny. vybrusene svetla su potrete cirim lakom, cim sa zabezpeci aby opat tak skoro nezazltli. Upraveno Duben 19, 200916 r od random
Srpen 22, 201015 r Tak jsem se do toho včera taky pustil a výsledek opravdu super. Postup byl šmirgl 1200 na brusce a voda, šmirgl 2000 na brusce a voda a na závěr ručně Xerapolem a hadříkem bez vody.
Srpen 23, 201015 r Nechce se mi to vypysovat znovec, tak dávám link A povedlo se, hlavně se nebát Btw, taky bez demontáže.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.