jakub benes Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 tak mam koupenou tu lesklou cervenou uvidime jak to bude vypadat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mili9 Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Dotaz zni panove mam tmave zelenou metlu na leto planuju bila alu kola a nevim jestli tam nechat cervenou ,nebo zelenou nebo to hodit do bily? poradte jestli s tim mate nekdo zkusenosti nebo ste resili tuhle situaci diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 Řeším naprosto stejnej problém. Zrovna brousím liťáky a budu je stříkat na bílo. Třmeny budou na 90% taky na bílo. Já se spíš nemůžu rozhodnout jestli vnitřní stranu kola udělat na černo nebo to udělat komplet v bílé. Do teď jsem měl předek černej a vnitřek stříbrnej. Jakou bavu budeš dávat na kola? Komaxit,alkyton,hameryte ? Já se furt nemůžu rozhodnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 Bílou na třmeny bych nedával ...kvůli čištění Kamarád to chvilku měl a za 4 měsíce přelakoval zpět na červeno . Já mám dobrou zkušenost s akytonem... A jakpak budeš lakovat ty liťáky? Napíšeš postup a jakej si použil materiál? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 (editace) Tak Broušení jsem moc neměl protože kola jsou docela v dobrým stavu. Jenom pár oděrek které jsem zakytoval Body kytem s příměsí hliníku. Nebrousil jsem až na hliník. Pouze jsem zdrsnil původní barvu která drží. Na starým autě jsem třmeny měl na červeno a dával jsem Hameryte a drželo to jako prase. Teď ho dám znova.Ono červená nebo bíla je jedno. Zasraný to bude stejně No a nad barvou na liťáky furt váhám. Prostě nějakou která bude držet. Každopádně navrch příjde bezbarvej lak. Momentálně je to asi takto http://forum.skodaho...ttach_id=249044 Editováno: 10. Březen 2012, autor: coffin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 No mě šlo spíš o to jakou barvou budeš brát kolesa... Páč to musí být asi kvalitka ,aby to něco vydrželo... Jako ta bílá vypadá na třmenech dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 Alkyton docela dobře kryje tak asi ten ale ještě musím zjistit jestli ho dělají v matové. Když ne tak lesk a matovej lak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 Ty chceš na elektrony patlat takovou nic moc barvu? Ta je vhodná tak na ty třmeny,nebo podvozek...nebo roury na plotě... Já čekal že řekneš nějakej 2 složkovej autolak A nebude se do matné zažírat daleko víc prach z destiček? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 Matná je na omak naprosto stejná jako lesklá.To že je matná neznamená že je drsná. Je v tom pouze složka která zapříčiní matnost. Co si tak pamatuju tak kdysi bratránek stříkal kapotu na auto a do lesklého laku přidával nějakou pastu která z lesklého laku udělala matovej. Na omak to bylo naprostostejné jak lesk. Možná si nechám namýchat bílou křídu( origo škodováckou ) Záleží ale na ceně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Metabolic Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Tak během včerejška (zadní) a dneška (přední) jsem konečně nabarvil brzdiče Vybíral jsem mezi červenou a zelenou. Opravdu dobrým pomocníkem mi byla flexa s drátěným kotoučem. Rez mizela před očima. Jen z předních brzd jsem měl plnou lopatku bordelu a zbytek odplaval ve sprcháči Použitá barva: Hammerite žlutá hladká PS: akorát jsem vychytal životnost destiček. Přikládám pár foto .....přední ..... a zadní Chtel bych se zeptat jak barva Hammerite drzi na trmenech u kotoucovych brzd, jelikoz trmeny se zahrivaji tak jak to barva snasi??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Hammerite jsem měl na rencku a drželo to suprově.Ani náznak loupání nebo vypalování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Metabolic Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 (editace) drzelo to aji po delsi dobe? Editováno: 20. Březen 2012, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Taky jdu teď o vikenu do Hammerite, co jsem četl tak 99% lidi bez problemu 2 - 3 roky a stale vpohode drzi takze se toho nebojim, a i kdyby tak co, po 2 rokach tu proceduru zopakovat ? To me urcite nezbije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 U mě 2,5 roku a pohoda. Dával jsem 3 nátěry. Blbě to krylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djjuju Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Tak první pokus o barvení třmenů... snad ta barva pořádně zaschla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 A koukam agave odstin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djjuju Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Je docela podobná jako barva auta a vypadá slušně, ještě čekám, až to hodim na ty moje 18" kola, jak to bude vypadat, pak hodim konečně celkové fota auta, abych vám jí taky ukázal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 (editace) Chlapi, když už si dáváte tu práci rozdělat to a očistit, tak to už nemůžete natřít celé ? Vidím že polovina lidí sjede štětcem jen viditelnou " čelní" část třmenů a centimetr držáku třmene. Já to udělal komplet celou těhlici, tlumič, pružinu. Když už tak už Editováno: 2. Duben 2012, autor: Morris_3nec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 A vše ostatní rezavé Né dělám si srandu.Máš to pěkný. Ale takhle to je pořádně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Hodně pěkný. Ten černej mat je co za barvu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Červaná je Alkyton Černá mat. je též Alkyton Jinou barvu na takovéhle natíračky už používat nebudu...Alky je good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 JJ. Alkyton je super. Já jsem kdysi používal Hemerite ale ten moc nekryje. Já budu stříkat třmeny teď v nedělu,když bude pěkně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djjuju Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Tak já nějkao ještě třemy nerozebíral, rád bych to udělal celé, ale bojim se, že to nesložim zpět.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Toho se neboj. Nic na tom není. Ono to jinak ani složit nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.