kenny_fx Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Zdar chlapi, když nastartuji, tak mám cca 1100ot/m (volnobeh) a az zaradim a jedu cca 1 minut tak se to ustali na cca 850ot/m (pri volnobehu), je to normalni? Jakoby pc chtel at se motor rychleji zahraje, tak tam dava vic otacek a potom uz je zahratejsi, tak to nedela... (asi blbost). Diky za postrehy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tydyyt Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 sitič normalni to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 17. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Uf, díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tydyyt Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Zdravím co tak čidlo teploty chladicí kapaliny. Myslím že je po něm. T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Mě to dělá to samý a čidlo je v pořádku. Je to úplně normální a zvýšený otáčky zabraňují zakarbonování motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 A ještě jsem se chtěl zeptat jestli je normální, když při nastartování se sytičem má motor takový divný zvuk, takový písklavý (nevím jak to popsat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tydyyt Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 neumim si predstavit jak to myslis ale jak budes mit zahraty motor a volnobeh bude clas.850ot tak si pridej plyn na 1100ot a drz a zvuk by mel byt stejny jak na sytici + - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 To jsem zkusil, zvuk je tichy. Pokud jede sytic, tak je zvuk jiny a hlasitejsi - takovy by tam nebylo neco namazane a neco tam vrzalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.