Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

...tak koncern toto čtvrtletí předběhl i Toyotu. lol

...tak koncern toto čtvrtletí předběhl i Toyotu. lol

jo jo, šlapou do toho neskutečně....Zajímalo by mě, jaký podíl na trhu mají v malých autech....Nevíš?

A to je dobrá zpráva :palec2:

Teraz som počul v spravach že VW rozširuje vyrobu, neviem čo presne lebo cele som to nepočul.

• 2 týdny později...

Dneska jsem četl, že se pravděpodobně spojí VW a Porsche. Co si o tom myslíte, jakej to bude mít vliv přímo na Škodu?

Už mají předběžnou dohodu o spojení značek.

He zajímalo by mě komu pak budou prodávat nové auta, když si je teď všichni nakoupili.

Aby to pak nakonec nedopadlo mnohem hůře.

Upraveno od zabiak

Budou dál kupovat firmy a lidi ze zemí, kde šrotovný nenarušilo přirozenou výměnu voz. parků a pak ti, co se jich krize nedotkla... Ale je jasný, že nějaký značky na to trochu doplatí.

Dneska jsem četl, že se pravděpodobně spojí VW a Porsche. Co si o tom myslíte, jakej to bude mít vliv přímo na Škodu?

Já si myslím, že by to nemuselo bejt špatný...třeba Porsche trošku usměrní VW, ale těžko říct ;)

Taky si myslim že to přinese zajimavá vozitka spojením těchto dvou automobilek :palec2:

Já doufám, že potom Škoda nepůjde moc do ústraní zájmů. Jsem na to zvědavý. Porsche chce získat až 75% akcií.

Upraveno od mambo

IMHO si škodovka moc pohoršit nemůže, už teď jede podle německýho diktátu, tak maximálně pokud Porsche "přišlápne" VWčku křidýlka, budou mít v bolce volnější ruku...a když ne, tak budou na stejným co teď ;)

Tak snad máte pravdu a spojení přinese trochu oživení.

• 2 měsíce později...

trosku OT: myslite, ze nova Jetta bude vyzerat ako G6 (New Jetta) alebo ako cinska verzia (New Bora)?

post-10844-1247159455_thumb.jpg

post-10844-1247159466_thumb.jpg

post-10844-1247159472_thumb.jpg

Upraveno od Cjoctavian

• 2 týdny později...

..a taky by tam melo byt ze China je nejvetsi prodejce aut ..USA uz je v prdeli..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.