Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
...tak koncern toto čtvrtletí předběhl i Toyotu. lol

jo jo, šlapou do toho neskutečně....Zajímalo by mě, jaký podíl na trhu mají v malých autech....Nevíš?

• o 2 týdny později...
Vloženo

Dneska jsem četl, že se pravděpodobně spojí VW a Porsche. Co si o tom myslíte, jakej to bude mít vliv přímo na Škodu?

Už mají předběžnou dohodu o spojení značek.

Vloženo (editace)

He zajímalo by mě komu pak budou prodávat nové auta, když si je teď všichni nakoupili.

Aby to pak nakonec nedopadlo mnohem hůře.

Editováno: , autor: zabiak
Vloženo

Budou dál kupovat firmy a lidi ze zemí, kde šrotovný nenarušilo přirozenou výměnu voz. parků a pak ti, co se jich krize nedotkla... Ale je jasný, že nějaký značky na to trochu doplatí.

Vloženo
Dneska jsem četl, že se pravděpodobně spojí VW a Porsche. Co si o tom myslíte, jakej to bude mít vliv přímo na Škodu?

Já si myslím, že by to nemuselo bejt špatný...třeba Porsche trošku usměrní VW, ale těžko říct ;)

Vloženo (editace)

Já doufám, že potom Škoda nepůjde moc do ústraní zájmů. Jsem na to zvědavý. Porsche chce získat až 75% akcií.

Editováno: , autor: mambo
Vloženo

IMHO si škodovka moc pohoršit nemůže, už teď jede podle německýho diktátu, tak maximálně pokud Porsche "přišlápne" VWčku křidýlka, budou mít v bolce volnější ruku...a když ne, tak budou na stejným co teď ;)

• o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...