Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 zubařský ráno :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Hoš, zatím. Jdu odvést malou do školky a potom se budu venovat TELEBLBÍS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Jupííííííííííííííííííííííííí..pro Marka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 No já jdu vytáhnout auto z garáže......tak se mějte....zatím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Jupííííííííííííííííííííííííí..pro Marka.... Ne, pro malou , ne abys s ní na to potom koukal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Dobré pracovní ranko pánové hu nás taky chčije chčije neboli pérší a pérší,o zubaři přede mnou raději nemluvte,když už mám hubu tak nějak v cajchu tak v sobotu kousnu do nějakyho kamínku nebo co to bylo v rejžičče a další zub na odpis.Volno mám až ve středu tak do ty doby musím přežvykovat na pravé straně a jako na potvoru jsem zvyklej na přežvykovat na levo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 [bréé jitro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 cau Jirko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Ahoj Lukky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 zubař vyřízenej...manželka OK, malá OK a já "jen" zubní kámen...takže pohodááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá...raca asi závidí co:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 mě je to jedno ..... abych pravdu řek ja už z vrtaní trhaní nervu atd nemam obavy sem zvyklej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 hmmmm to si poctive drhnes maro ne ? . ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 čistím, ale stejně jednou za 2-3 roky je malej kazík...a to si to drhnu vcelku poctivě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 mě je to jedno ..... abych pravdu řek ja už z vrtaní trhaní nervu atd nemam obavy sem zvyklej ale zástupče, já to nemyslel zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 no jen aby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 no vážně já jsem dobrák od přírody a Tebe mám rád i se špatným chrupem já mám zase o 112kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 (editace) Dobré pracovní ranko pánové hu nás taky chčije chčije neboli pérší a pérší,o zubaři přede mnou raději nemluvte,když už mám hubu tak nějak v cajchu tak v sobotu kousnu do nějakyho kamínku nebo co to bylo v rejžičče a další zub na odpis.Volno mám až ve středu tak do ty doby musím přežvykovat na pravé straně a jako na potvoru jsem zvyklej na přežvykovat na levo. Jo Vlasto to znám taky.....žvejkáš na jedný straně a zrovnu tu si poděláš blbou rejží, nebo jako já škvarkama Jinak tady ještě před chvilkou tak chcalo ale opravdu chcalo, že stěrače na max sotva stíhali a na silnici bylo 10cm vody.....ale zase mám pořádně umytý auto a to i ze spodu Editováno: 11. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 tak jsem si udělal radost a na tento pátek si beru dovolenou:) a zase bude 3-denní víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 To já měl ty dva předchozí...volno pá, so, ne, po...a to 2x za sebou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 jj, volno je super věc:)... hele klucí jedete nekdo do Chaber na sraz skodahome? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Ne, pro malou , ne abys s ní na to potom koukal Čoveče WOODY já už se s ní musím koukat...je to návykový.... sem s dalšíma dílama co nemáme..honééééém...mám absťák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 jj, volno je super věc:)...hele klucí jedete nekdo do Chaber na sraz skodahome? Já za sebe: NEE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 nazdar chlapáci, tak vás sem jdu opět skontrolovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 zdar kibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 hele klucí jedete nekdo do Chaber na sraz skodahome? ahoj Lukyne, já jedu...tak se tam určo uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.