Woody Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 AAA nováček v hospodě jako novy, musíš nám mazakum koupit po pivě a potom se můžeš přidat do rozhovoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Tak to asi pudu bo krize je krize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 (editace) Tak jdeme na to dnešní téma, tady vám pane vedoucí dávám fota domácích milášků. Editováno: 12. Květen 2009, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 (editace) Dobrý Woody ...jsem zvědavej co sem hodí KIBI a RACA - vrchní sportovní referent a zástupce vrchního náčelníka Editováno: 12. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Krásné dobré ránko uličníci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 bré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Marku: mužeš dát fotečku do mého vlákna? Založil jsem před 3 měsicema vlákno kde kluci dávaji svoje fotky at víme jak kdo vypadá.Mužu Vás o to poprosit? Muj ksicht je na str.8 a v mém profilu se taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 (editace) Když už víme co bylo k večeři tak co máte k snídaní,u mne je to celozrná bulka,selskej salámek a beskydsky korbáčik.Ale od všeho přiměřeně,tak aby to uživylo mejch pár kil,asi tak 105. K ranímu tématu mazla mám toho plechoveho modrého a rybičky víc se mi do bytovky nevejde.Jinak u našich máme koníka a 2x kokr.Fotku koně mám myslím taky v profilu. Editováno: 12. Květen 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Vlasto: to nevadi tak dej ještě jednou at to moje vlákno žije.Prosím prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Dobvá máš to tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Hodnej kluk.Děkuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 bré dopoledne spitky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Nic kuci...frčim.Nezlobte tady.čágos! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 jakej dneska probereme obor??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Dneska probíráme domácí mazlíčky Našel jsem ještě fotku mazlíčka zespodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 standis? jakej obor? tak můžem probírat: ženský, auta, jídlo,.....co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 nějakej Luky vymyslím a po obědě začneme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 (editace) no máme dneska vyvěšený téma:DOMÁCÍ MAZLÍČCI...ALE NE MANŽELKY.. .chlapci čtěte to tady pořádně nebo se budu zlobit..... ................. viz příspěvek č. 3223 na str. 129 Editováno: 12. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 domácí mazlíčci? mam jen jednoho a tím je moje přítelkyně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 takže to není do tohoto tématu...to bylo na včera..seks.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 aha, tak to jdu asi o hospodu dále, tady už mi asi nenalejou:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 aha, tak to jdu asi o hospodu dále, tady už mi asi nenalejou:) ale jo nalejou...neboj. ....témata se různě mění...takže za chvilku budme plkat zase o něčem jiném... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 zdárec pánové....čtu a pročítám a samá divočina první seks a teď domácí mazlíčci Ani nevíte, jak jste mi tímhle tématem skazili den...všem vám smutně oznamuji, že dnešního dne brzy ráno odešla na věčný odpočinek moje rybka - při jejím nálezu mne puklo srdíčko, příčina smrti je patrná na první pohled...bože...asi se utopila no dobře no, zas tak krušný to není, ale fakt jsem rybku měl a dnes ráno....čekám upřímné soustrasti a kytice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 ale jo nalejou...neboj. ....témata se různě mění...takže za chvilku budme plkat zase o něčem jiném... Jo, a skončí to stejně u Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.