Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

TA BAREVNÁ KOMBINACE JE SLUŠIVÁ :palec2:

ahoj honzo ja ho prožívam krasně pracovně...je mi hej....kdyby tady aspon byla nějaka hezká děvčata chjo

Na co hezká děvčátka v práci?...akorát by Tě to rozptylovalo! :smich:

Honzo: bylo to hooodně náročny ale zvládnul jsem to.Bylo hnusny počasi,chcalo jako o život a přijel jsem po 50 km uplně prodojenej!

No jesti bylo tak hnusně jako u nás, tak na tom kole to musel být hotovej porod...ale zas pak to jídlo a pití muselo víc chutnat ;):palec2:

Žanet: áááá novej mobílek...Žanet já si ho jeden čas chtěl koupit a měl jsem ho párkrát v ruce, je fakt pěknej a hlavně takovej dobře zpracovanej - nikde nevrže neskřípe...pěknej mobílek ;)

Ráca: no to se máš, to jsi na tom asi jako jááá...pracovní výkend dicky stojí za to :feve:

kibi:no jsem na to zvědavá..ale všichni chválejí tak snad i já nebudu vyjímka :) a ta cena je parádní

Jendo: žádny popisy ve fitu jo? :help:

Jendo: žádny popisy ve fitu jo? :help:

Neboj neboj, zítra tam něco přizpěju...teď jsem rád že jsem a jen abyste mne nepomluvili, že už sem nelezu, tak jsem na chvilku vlazl za váma do knajpy :p

Žanet: určitě budeš spokojená...je to pěkná mašinka :palec2:

tááák darebáci, jukl jsem se na vás...skontroloval situaci a běžím do hajan, jsem fakt mrtvej a spánek mě už táhne za ruku :) tak teda DOBROU NOC všem ve spolek a ráco tobě at uteče šichta....ahoj

Tak fajn.Díky chlapáku! Nějak se mi nechce spát!

Na co hezká děvčátka v práci?...akorát by Tě to rozptylovalo! :smich:

no právě...na kulturním prostředí taky hodně záleží.. :smich::smich:

tááák darebáci, jukl jsem se na vás...skontroloval situaci a běžím do hajan, jsem fakt mrtvej a spánek mě už táhne za ruku :) tak teda DOBROU NOC všem ve spolek a ráco tobě at uteče šichta....ahoj

tos to teda vzal pěkně hopem takhle nas tady odbejt... :feve:

Dobrou Jendo.Taky už konečně jdu...

• Autor

Dobrém ránko všem kromě Racy..tomu dobrou noc :)

Bre ráno,ja vám dám mě tak pomlouvat,večer si to vyřikáme :)

• Autor

Copak WOODY....jsem v tom i já? :)

Celá hospoda,včetně vedení ;)

Dobré docela slunečné ráno :)

Dobré ránko z postele...

Ahoj sis přispal,anebo si marod :)

dobré jitro... ;)

Dobré ránko z postele...

ahoj Romčoo,tak mobil přišel v pořádku,díííky moc,je SUPEEEEEER :palec2::palec2:kol5

Ty už ho mášššššššššš????????????????? Nekecej! To byla rychlost!!! Během v podstatě jednoho dne když nebudu počítat víkend.Tak je pěknej co?

Ahoj Woody.Bohužel ta druhá varianta...

A z čeho si marod? Z kola, anebo z těch poliček? :-)

Z té soboty...dalo se to čekat...z kola.

Ty už ho mášššššššššš????????????????? Nekecej! To byla rychlost!!! Během v podstatě jednoho dne když nebudu počítat víkend.Tak je pěknej co?

NO nekecááááám,už do něj sypu muziku :p jo je fakt pěknej,měli jste pravdu :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.