Červen 3, 200916 r Autor Děkuji za velice rozsáhlou a vyčerpávající odpověď...tolik jsi toho opravdu psát nemuse...to jsem si to mohl rovnou přečíst
Červen 3, 200916 r No zjistili sme ze nekdo je linej , Roman je nasranej ze nemuze sportovat atd A muj country band stoji za pytel
Červen 3, 200916 r Marku,Marku...kdybys byla žena tak dostaneš pusu ale takhle nevím,nevím...Poděkování nestačilo nebo mám poslat něco?
Červen 3, 200916 r Autor Marku,Marku...kdybys byla žena tak dostaneš pusu ale takhle nevím,nevím...Poděkování nestačilo nebo mám poslat něco? a už nevnímám...slívka zabírá..na splýn...
Červen 3, 200916 r ahelsporták..aautotonení nazdar nejvyšší tak co za novinky mi povíš...co kdy kde jak a hlavně s kým???
Červen 3, 200916 r zdravííím,tak co,je tu někdo?nebo jste všichni v Brně na Mansonovi??? dobrej večír žanet...je tu silná sestava, jen ráca chybí...darebák woody: nekyndej...Mára i já tu šmejdíme
Červen 3, 200916 r dobrej večír žanet...je tu silná sestava, jen ráca chybí...darebák woody: nekyndej...Mára i já tu šmejdíme čáááu Honzíkůů tak už si doplnil ledničku?
Červen 3, 200916 r Zdar všem taky vás zdravím a dám si jedno točené hele..nová tvář ...teda pro mě..čauky
Červen 3, 200916 r Zdar všem taky vás zdravím a dám si jedno točené Ahoj, tak jak jsi přežil první den s lízlym kolem , už jses s tím smířil?
Červen 3, 200916 r sem tu chlapci a dívko ale jen na chvilku to vite po 4 nočních mam doma co dohanet.... :prc:
Červen 3, 200916 r čáááu Honzíkůů tak už si doplnil ledničku? jasnýýýýý, lednička praská ve švech...pěkně se mi chladí Pepsinka a v troubě se zapejkaj kuřecí prsíčka sýr brambůrky a smetana ramatikl: nazdar, točenej tu máme leda kabanos, takže lahváčka jo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.