Přejít na obsah

Hospodský pokec


Marek

Doporučené příspěvky

říkáš pánská jízda?? :prc: + -_- ...hmm to zní zajímavě :smich:

VAROVÁNÍ!!!

Dobrý den, po dnešní špatné zkušenosti bych se s Vámi rád o ni podělil. V červnu jsem koupil Superb 2,0 l 103 kW v bílé kůži - prostě krasavec. Dneska jsem byl v autorizovaném servisu fy Škoda. Tam mělo dojít a došlo k přehrání softwaru v řídící jednotce. Ta se však kousla a nejde s ní komunikovat. proto pracovník servisu sundal víko řídící jednotky a tam byla samolepka fy CIMBU. Po zatelefonování do Škoda a. s. Mladá Boleslav nám bylo sděleno, že pan ing. Zdeněk Janda používá NELEGÁLNÍ software. Toto auto jsme už bohužel s tímto koupili. Proto si vás dovoluji varovat před jakoukoliv úpravou od této firmy, protože sice ušetříte pár korun, ale následné opravy budou astronomické. Když jsem se s p. Jandou chtěl domluvit na uvedení do provozuschopného stavu, říkal, že mám dojet a za 11.000 KČ mi to spraví. Proto si zjistěte, jestli Váš mechanik používá legální software. Ještě nás požádal pracovník Škoda Auto a.s. z technického a právního oddělení o zaslání fotodokumentace, což bylo učiněno.

Proto na vás apeluji, nešetřete pár korun při úpravě, protože může dojít ke zničení Vašeho miláčka.

Každopádně budu kontaktovat autobazar, kde jsme vozidlo koupili a celou věc předávám svému právnímu zástupci k dořešení. Jen tak mimochodem, oprava bude stát 42.000, pronájem auta ze servisu 1000.- denně, propadlá dovolená 30.000.-.

Jsem s pozdravem.

V případě dotazu mne kontaktujte na mailu info@dovody.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

říkáš pánská jízda?? :prc: + -_- ...hmm to zní zajímavě :smich:

Jezdíme na stejny misto kemp Nové Městečko u Sušice http://www.sumavanet.cz/www/data/dlouhaves/kemp.asp v pátek ráno přijezd postavení stanu,oběd guláš z kotlíku sice jenom ohřátej o dochucenej http://www.kolinec-zod.cz/ a pak odpolední vylet někam do okolí,v sobotu je celodení vejšlap a v neděli dopo zbalení přejezd do Horaždovic se umejt do bazenu,pak na oběd a pak domů k mámě kol5

Akorád jsem si musel nechat zajit chuť na Barumku tak mám aspoň aktivovany vysledky SMS

Editováno: , autor: Vlasta
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, jsou origo do fabie :)

jo tak to jo ...já někde čet že si objednaval nějaky snad z golfa nebo co to bylo

60 diod? to zní jak příprava na cirkus(sorry) :smich:

Ale jinak bych rad viděl výsledek.

houby cirkus lol  na to je tu plno jinejch expertu....objednaval jsem baliček protože po kusech dotyčny neprodával a z gme by se to už vůbec nevyplatilo...a planuju ryze prakticky věci jako dodělaní bezpečnostních světel ve dveřich,světlo do popelníku,možná i zapalovače.jediná kokotinka nad kterou zatim váham je osvětlení vnitřních klik zde

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...