Riper Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Škoda parts centrum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Škoda parts centrum Co tam vyrábíš a co by se mi mohlo hodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Tak už jsem to zjistil.Idu se sprchnout a pak si nachvilu zahrát Snipera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Nevyrábím nic ale hodit by se ti mohlo všechno Dělám ve skladu náhradních dílů pro celý koncern vw což jsou díly od audi po vw všech modelových řad a co ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 No, já chdím do práce , posvačím, přečtu noviny poobědvám, vymyšlím pi.oviny a jdu dom, nic co by se ti mohlo hodit Dělám strojníka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 No, já chdím do práce , posvačím, přečtu noviny poobědvám, vymyšlím pi.oviny a jdu dom, nic co by se ti mohlo hodit Dělám strojníka Tak to je mi povědomé Zduř hoši. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Mě je podobné jen vymýšlení pí....n rozumim to mu dobře že všude předbíháš a vymlouváš se na to že ti jedou stroje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Stroje ani takn, ale čerpadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Jdu se na ten cirkus psychicky připravit tak se tu mějte čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mino9265 Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 tady si to spočitej odhadni rozměr a vahu a máš to Dikkkkk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Nevyrábím nic ale hodit by se ti mohlo všechno Dělám ve skladu náhradních dílů pro celý koncern vw což jsou díly od audi po vw všech modelových řad a co ty? a sakra to by si moh zařídit pro nás co vůbec nezajimaj auta nějakou extra exkurzy----připravil bych velkej batoh a dvě albert tašky :-)))))))) Dikkkkk rádo se stalo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Nevyrábím nic ale hodit by se ti mohlo všechno Dělám ve skladu náhradních dílů pro celý koncern vw což jsou díly od audi po vw všech modelových řad a co ty? Tak to bys nás mohl zásobovat origo díly za "nesalonový" ceny :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 (editace) Že by se na foru zelené pomnožily, červenou nebo modrou má skoro každý S těma klíčema jsi měl celkem štěstí, že si někdo auto nevypůjčil na výlet. Byl jsem u známého na návštěvě, bydlí na sídlišti a říkal: u nás si nemůžeš nic koupit, buď ti to ukradou (jeho původní 4x4 TDI-PD) nebo ti to rozbijou (koupil TDI 66 kW kombi a po pár dnech podřené dokolečka, dokola, to muselo dát hodně práce). Takovou hlubokou rýhu a hlavně širokou jsem ještě neviděl. Levné origo díly za nesalonové ceny by se mi taky hodily :-D Editováno: 25. Srpen 2009, autor: Dr. Zoidberg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 ahoj...kolegové ....dneska mam sice velky volno ale co sem vstal tak sem dostal bojovej ukol umejt nadobí.a ted sem ještě dokud není uplnej pařák umyl a navoskoval autičko.......ještě zbejva vzít psa na veterinu a odpoledne bude snad koupaníčko :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 taky mě to dádo překvapilo jak sem akčně začal volnej den .-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 (editace) raci myslíš jako vstal brzo? Já posnídal - uklidím po sobě.. koukl jsem,že na školu mě přijali a budu uklízet asi v pokojíku.. Dnes jsem bez auta - ale neva, venku je stejně vedro.. Editováno: 25. Srpen 2009, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 Hm, ty radši neprovokuj Ok OK, už zase zatahuju růžky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 Otázka do placu - nevíte někdo jestli Felície před face (do 1997) měly imobilizér ? Myslím, že ne, ažpoface.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 Tě pic .>. nějakej šrumec ... To je novejch ksichtů / to mám radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 a vy jste kdo pane evers??? :-))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 čau všichni, koukám, že se to tady konečně začíná rozbíhat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 ahoj standoo...tojo rozjelo se to tu solidbě..... ..... kurna to už je tolik hod.sakra musim letět čus!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 a vy jste kdo pane evers??? :-))))))) Ráco sem věděl že si starej , ale že už takovej senil ?? Přeci Jiřřřřííčeeek , tvůj vnouček , potřeboval bych založit .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 (editace) Zdarec hoši,kdyby to šlo tak jak by jste si to představovali tak už mám výbavu 2x víc než je full a byl bych tu vedoucí jááááááááá Ale taky kdo se v tom má vyznat když si někdo klidně obědná jednu podložku to je pak na Jo a taky nám tam šoupli tzv. hvězdnou bránu která pípá když neseš kov. Editováno: 25. Srpen 2009, autor: Riper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.