Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nevyrábím nic ale hodit by se ti mohlo všechno :smich::smich::smich:

Dělám ve skladu náhradních dílů pro celý koncern vw což jsou díly od audi po vw všech modelových řad :palec2: a co ty?

Vloženo
No, já chdím do práce , posvačím, přečtu noviny poobědvám, vymyšlím pi.oviny a jdu dom, nic co by se ti mohlo hodit lol

Dělám strojníka ;)

Tak to je mi povědomé :smich:

Zduř hoši.

Vloženo

Dělám ve skladu náhradních dílů pro celý koncern vw což jsou díly od audi po vw všech modelových řad :palec2: a co ty?

a sakra to by si moh zařídit pro nás co vůbec nezajimaj auta nějakou extra exkurzy----připravil bych velkej batoh a dvě albert tašky :-))))))))

Dikkkkk :):palec2:

rádo se stalo.... :palec2:

Vloženo

Tak to bys nás mohl zásobovat origo díly za "nesalonový" ceny :smich: :smich:

Vloženo (editace)

Že by se na foru zelené pomnožily, červenou nebo modrou má skoro každý :smich:

S těma klíčema jsi měl celkem štěstí, že si někdo auto nevypůjčil na výlet. Byl jsem u známého na návštěvě, bydlí na sídlišti a říkal: u nás si nemůžeš nic koupit, buď ti to ukradou (jeho původní 4x4 TDI-PD) nebo ti to rozbijou (koupil TDI 66 kW kombi a po pár dnech podřené dokolečka, dokola, to muselo dát hodně práce). Takovou hlubokou rýhu a hlavně širokou jsem ještě neviděl.

Levné origo díly za nesalonové ceny by se mi taky hodily :-D

post-29761-1251185935_thumb.jpg

Editováno: , autor: Dr. Zoidberg
Vloženo

ahoj...kolegové ....dneska mam sice velky volno ale co sem vstal tak sem dostal bojovej ukol umejt nadobí.a ted sem ještě dokud není uplnej pařák umyl a navoskoval autičko.......ještě zbejva vzít psa na veterinu a odpoledne bude snad koupaníčko :-)

Vloženo (editace)

raci myslíš jako vstal brzo? lol

Já posnídal - uklidím po sobě.. koukl jsem,že na školu mě přijali a budu uklízet asi v pokojíku.. Dnes jsem bez auta - ale neva, venku je stejně vedro..

Editováno: , autor: dadacek
Vloženo
a vy jste kdo pane evers??? :-)))))))

Ráco sem věděl že si starej , ale že už takovej senil ?? ;) Přeci Jiřřřřííčeeek , tvůj vnouček , potřeboval bych založit .))

Vloženo (editace)

Zdarec hoši,kdyby to šlo tak jak by jste si to představovali tak už mám výbavu 2x víc než je full a byl bych tu vedoucí jááááááááá lollol

Ale taky kdo se v tom má vyznat když si někdo klidně obědná jednu podložku to je pak na :ble

Jo a taky nám tam šoupli tzv. hvězdnou bránu která pípá když neseš kov.

Editováno: , autor: Riper

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...