jozzi Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 Vlastiku ja jaki maly nebyl lepsi , kdyz se narodila sestra ( to me bylo presne 2.5 roku ) tak tatka sel pit se sousedem , no a me nehal doma samotneho s tubou indulony na stole ... asi nemusim psat jak to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 mě bavilo kreslit po zdi voskovkama, ale nikdy mi za to nepochválili spíš naopak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 No ja zmaloval zed a tatka mi zmaloval zadek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 myslím si , že jako ty dopadlo víc lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 zda chlapci moje včerejší ráno. přijdu do práce a kolegyně mě posílá at se jdu podívat ž na dvůr, že tam něco leží, že je tam sama, že se bojí. přijdu tam a on tam leží člověk, již bez známek života Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 hmm stando a dál? si ho prohlížel jestli je ready? brrrr neumim si představit vomakavat nebožtíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 eee mluvil jsem se záchrankou a ptala se mě, tak jsem jí říkal, že jen člověk již asi nežije, tak říkala, že i kvůli cajtům bude lepší, když na něj nebudu šahat, tak jsem jen na něj koukal a pak jsme čekali na záchranku. pokud jsi viděl dnešní zprávy na nově, tak ta záchranka, která bourala, tak jela k nám, ale bohužel nedojela, tak jsme čekali na další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 ty voe necháš si poslat záchranku pro neboštíka a už se o ní 2 dni mluví ve správách :kol-47: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 Gratuluju stando. Vítej v klubu. I když není co oslavovat, tak tohle se musí hned zapít, aby na to člověk nemyslel a nehlodalo ho to někde vzadu v hlave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 vy jste jak úmrčí četa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 ty voe necháš si poslat záchranku pro neboštíka a už se o ní 2 dni mluví ve správách :kol-47: viď a to ještě říkají ve zprávách, že jeli k bezvědomí :-) Gratuluju stando. Vítej v klubu. I když není co oslavovat, tak tohle se musí hned zapít, aby na to člověk nemyslel a nehlodalo ho to někde vzadu v hlave. pravda, není co oslavovat :-( ale zatím mě nic v hlavě nehlodá, protože ten nebožtík byl bezdomovec a asi si tam ustlal a už se nevzudil, takže když jsem ho našel, tak byl v normální poloze, tak si to člověk tak nepřipouští. horší by bylo vidět někoho po nehodě činěčem podobným. to bych asi dlouho horkotežko rozdýchával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 Bezdomovec??? tak to by mi asi moc netrápilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 Přátelé .. já už pár mrtvolek viděl i jsem některé oživoval .. hold práce u HZS .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 Jo to víš, když je to tvá práce. Smekám před hasičema, záchranářema, horskou službou...... Vždy si říkám, že jste takový naši strážní andělé!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2012 Přátelé .. já už pár mrtvolek viděl i jsem některé oživoval .. hold práce u HZS .. tak u HZS je to něco jiného, tam je jistý, že se s nima setkáš, ale pro normálního člověka, je to něco vyjímečného :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2012 Bezdomovec??? tak to by mi asi moc netrápilo. tak je to pořád čověk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 7. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2012 tak je to pořád čověk To máš sice pravdu , ale.................................................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2012 chápu, tohle byl i poměrně mladej. tipuji cca 35-40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 7. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2012 to je jedno už mu nikdo nepomůže a kolik vám ještě zbývá záchranných vozů??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 Bry ranko ... lidi , vsehny kreteny s fialovyma hidkama ( hlavne v parabolach ) bych poslal do prdele !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 Ty ses nám po ránu nějak rozčertil, každej z těch pak Ti svítil fialově do ksichtíku,jo to je strašně přijemný to bych taky byl nasraté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 Vlastiku no jed za takovym echm magorem cca 50km ... ja jim ty hidky budu zapnute rvat do zadku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 Když už hid tak rRko to má aspoň stinitko a tolik to neoslnuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 Stínítko nestínítko, jakejkoliv HID-xenon nacpanej do obyčejný paraboly a rozsvícenej za jízdy po pozemní komunikaci je prasárna nejhrubšího kalibru, za kterou by se měly nesilomrdně odebírat papíry od auta. Majitele/řidiče každýho podobně "vylepšenýho" auta bych nejradši mlátil klackem přes držku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 Já se bavím o projektoru ne o halogenu...to je fakt hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.