Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

To ja asi uz v pondeli :(

Tomu říkám volníčko do 7ledna to se mi stát nemuže.Se budeš nudit se budeš nudit se budeš nudit.

Kucí nemáte někdo doma ovládání stěraču se mi to nějak šprajclo předek a ostřik nejde vubec a zadní jde normálně a když zapnu ostřik předku tak se mi zapne zadní stěrač,ráno jsem stím setřel a pak už to nešlo zapnout,pojistky jsou O.K.Ještě to odpo skusím rozebrat a v nejhorším zapojit na přímo aby šlapal předek jinak budu muset zabavit polovičce Suzuki a to bude prrrrrrrrrrskat.

nu nudit se rozhodně nebudu drahá přítulkyně už sepisuje seznam co mám na domečku nebo spíš v něm udělat. :kol-32:

Tomu říkám volníčko do 7ledna to se mi stát nemuže.Se budeš nudit se budeš nudit se budeš nudit.

Kucí nemáte někdo doma ovládání stěraču se mi to nějak šprajclo předek a ostřik nejde vubec a zadní jde normálně a když zapnu ostřik předku tak se mi zapne zadní stěrač,ráno jsem stím setřel a pak už to nešlo zapnout,pojistky jsou O.K.Ještě to odpo skusím rozebrat a v nejhorším zapojit na přímo aby šlapal předek jinak budu muset zabavit polovičce Suzuki a to bude prrrrrrrrrrskat.

Suzuki jí brát nemusíš, vždyť ještě máš ČZtu :scooter:

:_icon_smich2: :_icon_smich2: :_icon_smich2:

Že Tě kopnu,koukni z okna jak to tam vypadá,jsem sice schopnej všeho,ale na sněhu mám ráději 4kolečka,

Stěrače nakonec opraveny,sice jsem v tom sněžení rozebral pulku předku a nakonec zjistil,že i zdánlivě zdravá pojistka je K.O.normálně to mělo drátek a až když jsem zahejbal pacičkama tak jsem viděl,že k jedný pacičce drátek nejni přiletovanej,tak to nějak na pul pouštělo štávu a šel jenom zadní stěrač ikdyž jsem měl zaplo na předek to šou věci to šou věci

My povídej, ted jsem se vrátil domů, byl jsem nechat opravit kola. :)

Trasa: Němčice - Koráb - Kdyně - Podzámčí a zpět!!!

Ten Koráb se ty lidi ne a ne naučit jezdit a snad v každým druhým rejdu si někdo dělal výlet ven.

Mě ten Koráb snad na starý kolena zase začne bavit jezdit jak za mlada!!! :D

Tak už se peče štrůdl, to bude přítulkyně čučet, až dorazí z rachoty. :D

si dělaš srandu :D ja ho pravě šoupnul do trouby :D

Tak to já ho už jím.

post-452-0-85048500-1354636246_thumb.jpg

štrůdl hotovej a teď jsem dodělal k večeři halušky s uzeným a zelím :)

Tak to já zase mám k večeři škvarkovou pomazánku. Mám ještě asi cca 7,5 kg škvarků ze zabijačky.

ty voe ty bych si taky dal :kol-47:

Tady se můžeš podívat na pár fotek. Ale neokusovat.

ja Ti to zakažu , oslintal jsem monitor :D

takové foto bych zakázal :kol-47:

tiše závidím :kol-47:

Ovar, prejt, kroupy, tlačenka a jiné podobné slova patří mezi zakázané?

to ne , ale prezentace před zabijačkohladovymi by už mělo byt trestne :D ... co ja bych za takovou jitrničku dal :D

Mezi veganama určitě. Znal jsem jednu takovou, která když slyšela slovo MASO, udělaly se jí pupínky až na (_!_) a největší hrůzu měla z toho, že by ji náhodou v případě nějaký katastrofy pohřbili do MASOVÝHO HROBU...

Sakra chlapi, jeden tu napise, strudl, druhy ho dava do trouby a treti foti vysledek...ze vy jste se domluvili :D

Dal bych si :)

Kucí šikovný kuchtíci,štrudlík určo vybornej a zabijačku nebudu opravdu nebudu komentovat,to prase hotovej chudáček a vite proč protože jsem ho nemoh sežrat sááám samotinkej :kol-46:

Já dnes dělal zapečenou krkovičku s brambourem a sýrem a chutnalo to,sám jsem byl překvapenej,že už umím i něco jiného než gulášek a rajskou. :kol-27:

ja si du namazat chleba :D

Aktuální výsledek v kuchyni - vepřový plátky na houbách a s hráškem, je toho plnej 5l papiňák. Jsem zvědavej, jestli ještě něco najdu zítra až odpoledne přijdu z rachoty...

kde že to maš ten papinak ? :D , ja bych si dal ... zitra delam stejky a pořadne , kurna ja jsem hladovej :D

V kuchyni, Jožko, v kuchyni. Do ložnice žrádlo netahám.

to je dobrý se najíst!!!!

:D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.