Ondrero Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Dobjéééj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 jak se vede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 U mě dobrý. Napapanej,gaučing a movie ....Paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 večeře mě teprve čeká, ale jinak to asi jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Sháním nádrž na Babettu 207 v dobrém stavu.Rozhoďte mi sítě Ať už můžu lakovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Poptam se tedka jdu papat ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Díky díky....Mám rozhozený sítě na více frontách a furt nic... Dobrou chuť přeju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Babetu už jsem viděl ani nepamatuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Dekuju , vlitnul jsem na vlasak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Rekneme ze pracuju u zdroje....vic bych se k tomu nevyjadroval :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Tajemnější než hrad v Karpatech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 http://ondrero.rajce.idnes.cz/Babetta-Beretta-Cafe_Racer/ Na tuhle pecku jí potřebuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Toto že? http://www.motojelinek.cz/?p=productsMore&iProduct=647&sName=Nadrz-Babeta-210 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Já potřebuji 207 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 hmm, tak to nic..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Tak toto: http://motocykle.bazos.sk/inzerat/21684114/Predam-nadrz-na-Babetta-207.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Ouu no ale to je až ze slovenska Jako já nádrž mám ale hrozně rezavou. Neznáte někdo způsob jak jí odstranit? Ale je to taková ta hrubá rez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Opískovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 To jde? Zevnitř? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Rozřezat a svařit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Ano ano tyhle metody znám z renovací veteránů. To se vyplatí u ojedinělé nádrže co není k sehnání. Nádrž na bábu seženu za 2 stovky...Jen musím hledat a hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 A proč ti vadí rez zevnitř? Ucpe to filtr či co to udělá? V bašce bude v létě sraz veteránu, teda spíš bazar veteránu a to samé se koná každou chvíli v ostravě .. tak koukej tam Jinak pizza byla suprová, málem jsem se neodkulil ani k autu .. je mě tak těžko že nebudu 2 dny jíst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Ano ano tyhle metody znám z renovací veteránů. To se vyplatí u ojedinělé nádrže co není k sehnání. Nádrž na bábu seženu za 2 stovky...Jen musím hledat a hledat Vezměš nádrž dáš do ní kamínky větší menší(matičky šroubky) nebo obojí a dál potřebuješ míchačku tu vycpeš molitanem,hadrama a podobně strčíš tam nádrž s trochou vody a kamínkama a necháš aspoň hoďku točit,pak vysypeš vystříkaš hadicí vypláchneš technickym benzínem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Vlasto , ale to je moc zajmavy system , a bude uciny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Jojo akorát mám problém s míchačkou :D A říká se že kdy se použijí diabolky ,tak se v nádrži udělá ochranný film Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.