Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Já už sousedům od rána třepu sklem s linkin park .. přežijou změnu na offspring? :D Jozzi kup si elektronickou .. dost lidí s tím přestalo do měsíce co znám ;)

Editováno: , autor: Petrkiller
Vloženo

Já bych do sebe necpal antibiotika .. není to nejlepší. Já na angínu nikdy neměl antibiotika. Podle mě ti více ublíží než pomohou.

Já jsem zase přežraný šíleně. Slavili jsme a jsem přežraný :kol-99:

Vloženo

Já měl od poledne .. polívku, pak 2 kuřecí kytky, 3 řízečky vepřové, tunu salátu bramborového, 2 mega chlebíčky s vlašákem, několik jednohubek, litry coca-coly, zelného čaje, 2 kafe a ještě mě čekají zákusky a dort :D ale to už jsem nezvládl :D

Vloženo

Proč? Běžná oslava u nás .. je toho ještě málo :D Minule byly 2 dorty, řízky s bramborovým salátem, grilované masa kuřecí i vepřové zákusky, chlebíčky, jednohubky šílené prostě :D a křupky a takové :D

Vloženo

Já měl od poledne .. polívku, pak 2 kuřecí kytky, 3 řízečky vepřové, tunu salátu bramborového, 2 mega chlebíčky s vlašákem, několik jednohubek, litry coca-coly, zelného čaje, 2 kafe a ještě mě čekají zákusky a dort :D ale to už jsem nezvládl :D

tak to by mě zabilo :doh

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...