Ondrero Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 No mě by zajímalo co dělá Scouta Scoutem.... Nejvýraznější prvky. Oplastování exteriéru....A dál ? Třeba dělat RS je fuška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Ja mam dojem ze zakladmje zvolena barva a oplastovanin, plus samomsebou kola a zvyseny podvozek , aaaa je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Je to mnohem lehčí než RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Barvu mám ok...akorát do lesa Plasty budou na lemech,vzadu dufuzor a vepředu lízo z Cupry. Zvýšení vedu a kola taky. Juché mám scouta V interiéru píšou něco o pedálech atd. Tak jelikož budu mít RS introš,tak to je jako by vyšší level:D Fakt se na to těšim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 A to bude letošní móda? Zvyšování? Nebo to je na truc kvůli stavu silnic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Ta druhá varianta..... A nechtěl jsem sérii Takže jít nahoru. Ale taky to musí hrát s něčím. Jsem rád že Škodovka dělá Scouty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Tak ja pro zmenu dam origo tlumice i s pruzinama a budi zas o ten centak a pul vys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Teď máš něco snižovacího jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Tak origo sport podvozek pro fll ale uz dosluhuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Zahodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Presne , ale v polsku ho jeste strelim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Jen mám dilema s nápisama Octavia má červenej nápis Scout. A to já nechci. Takže asi koupím Fábii a použiju jen emblém Scout a seženu samostatně nápis Octavia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Lidičky co ty recepty na gril jinačí nemáte? Grilovaný hermelín už znám .. moc dobrý hlavně ten speciální hermelín na gril který má zesílenou kůrku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 To já jsem dnes odzimoval a udělal očistu a zkušební zážeh. Můj gril udělá z 0 na 250 za 2 minuty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Zdravicko :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Zdravím, tož ty máš luxusní gril. Já mám obyčejný betonový zahradní gril ale perfektně se u něj sedí v teplých večerech. Jednou jsem tam ještě s bývalou tak u něj seděl, povídali jsme si a k sousedům na zahradu spadl meteoritek .. zapálil pár větviček na stromě a rozprskl se na střechu od jejich posezení .. rána šílena a já málem měnil kalhoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Zduřte, co se komplexně slézt na chatu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 ke komu kam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Dobrý večír!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 brej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Ahoj .. na tom chatu je to mrtvé .. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 že jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Tady to žije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 na tebe sme tu čekali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.