jozzi Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Zdar Libore , u nas pod mrakem +2 a zbytek nevidim , jeste spim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 No už mi to ale leze krkem :| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Me i zadkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Snad to brzy zase zmizí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Brý den! Tak už mám úspěšně po ranní šichtě. Huráááá víkend je tu!!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Ja mam od rana volno takze valim sunky , jo a zas jsem pan svobodny kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 A ty jsi byl zadaný? Jsem ani nevěděl chybí tady status v jakém vztahu jsi A copak se stalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Jak pan svobodný??? - si se rozvedl - si se rozešel - prodal drahou polovičku do otroctví - stala se neočekávaná nehoda - je pohřešovaná - odjela na služební cestu na dobu neurčitou - je odsouzena na doživotí - si ji nechal zavraždit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 - dostla rozum a zdrhla - je jen na ženský - vyhrála ve sporte a zdrhla - spáchala sebevraždu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Ty ja Vam nevim ,nak to uz nakou dobu neklapalo tak tobu dneska nasadila korunku a zdelila mi ze nasi spolecnou budoucnost si uz nejak nedokaze predstavit ..... pryze si dojede pro veci z nakym kamaradem ..... Kluci , popravde , spadl mi kamen ze srdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Panejo to je přístup Tak pokud to máš takhle tak je to v pohodě, najde se jinačí Jinak pan Kyblík mě velmi pobavil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 nu ty si zase nákej kámen brzo najdeš nebo nějaký kámen tebe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Jo kyblik je cislo .... ja uz dostal tolikrat kopacky ze kazdej vstah beru z odstupem , i ten 4lety .... a kamenu je hodne , jen abych nezakopnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 nu nic musí se pro zatím rozloučit, jedu s přítulkyní na nákupy a pak pomáhat (dát do kupy) kámošovi se Š-Rapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Starym rapidem to bylo kraaaasne auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Bylo? Snad ještě je ne? Děda v něm jezdí dodnes No chtěl bych to brát jako ty, po 4 letech pohodičku ona se najde jina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Libore jak prijedes tak uvidis ze jsem desnej pohodar jedina vec co me fakt zalomila bylo jak umrel tatka ,ale jinak mam lehkou hlavu ..... deda se ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Ja mam od rana volno takze valim sunky , jo a zas jsem pan svobodny kluci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Tak děda to má taky spíš jen jako letní vozítko, jinak si teď koupil Fabii II, 51 kw, a je spokojenej, jezdí jak se říká jen kolem komína Jojo taky se těším jak malej kluk, doufám že dorazí více známých lidí, pokecáme, zasmějem se, zkouknem si auta a dáme si onu vychvalovanou topinečku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Poinformuju partyju a topinka bejt musi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 A je vůbec někdo koho ještě znám kromě tebe? nebo respektive "znám" Jinak asi by byla fajnový sobota ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Kurna tak sobotu mam celkem zabranou , budu tu mit jednoho rusa ale mozna se urvu ... jinak Marka znas ale nevim jestli bude na morave , a pak i big dana pak adleros , tom 077 , bullets , pissi , kapku nas tu je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 jj, takhle to vypadalo u nás v deset dopoledne ... typické počasí pro 29.březen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 a potom to dopadne takto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Panejo vás je tak kdyžtak třeba i pátek by asi šel, páč v neděli jedem dom, a ještě se po cestě budem stavovat na pražáckým srazu Jooo Rusa To jsi mi připomněl Dneska jsem objednával sauny a páry na neděli, a přišel nějakej chlap, že ho pověřil jeho klient a že chce 27 lidí do sauny/páry, je to na německý jméno a jsou to Rusové žijící dlouhodobě v Německu a že nebudou s námi mluvit nijak jinak než Německy :D To jsou komedianti co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.