Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Já byl rád za sl. O1 a teď (v jiné firmě) jezdím se stařičkou Mazdou Premacy (benzín) s najetými skoro 300 tis. km) :/

Libore kolik znas jazyku ? ;) tak ja ze startu jezdil z Oll 1,9 tdi ale to bylo bajecne autisko :*

...tolikrát jsi člověkem.

Jozzi - já krom češtiny a slovenštiny i rusky a anglicky, (po polski przepraszam nemluwie :D )...

Ekkare Ty by ses u nas celkem uzivil ;) ale ta polstina :D

Vsak jo ;) ale predpoklady jsou idealni ;)

No hele, trochu rusky, něměcky se domluvím, anglicky taky, a latinsky umím číst :D

vy jste tu náký vzdělaný :D co to je za divnou hospodu :D

Upraveno od cerrtinka

Prd vzdělaný :D já co dělal maturitu na 3x :D

Ja radsi nic nerikam :D

já už sem tuplem ticho :D  :kol-18: 

Tak se pochlubte jaký máte vzdělání? :D

Já mám Střední zdravotníckou a vyšší odbornou školu zdravotnickou ve Varech, sice maturita na 3x ale je doma :D 

a všichni ticho :D

Lic ,Ing a do konce roku snad Ph.D ;)

Lic.to je to co je něco jako u nás Bc. že jo?;) panejo, ty jsi študovanej :)

Nechápu lidi, co je zajímá v dnešní době vzdělání. Za chvíli budeme národ jen ze samých titulů před a za jménem ale nikdo si nedokáže zatlouct hřebík nebo něco udělat ručně. Můj táta kdysi říkal, že to není o tom, jakou máš školu, ale jestli umíš dělat rukama a logicky myslet.

Každý chce sedět v kanceláři, vozit si prdel ve služebáku a pak se divíme, že tady máme spoustu slováků, rusáků, ukrajinců, vietnamců a jiné spodiny.

Nad tímto by jsme se měli zamyslet.

Zraloku kdybych nemusel kvuli praci tak na to kaslu :D pro mne je to jen zbytecne stracenej cas ;)

Libore presne tak Lic je Bc ;)

Tak ono, já třeba si myslím že mám dobrou školu a chtěl jsem jít ještě dál, ale to jen pro pocit že tu práci co dělám tak že jí dělám kvalitně, třeba já dělám rukama a myslím si že svojí práci rozumím a jedu si v ní dobře.. To že pak třeba člověk je míň schopný na ostatní věci, to je na nic, ale tak když se snažím a i tak to prostě nejde, nebo to není ono, tak mám přátele, kteří tomu třeba zase rozumí více, a zase méně té mojí práci.. 

žralok : tak tak  :kol-47:

Bohužel spousta "funkcí" je vyhrazenejch ne těm, který tu práci umí, ale těm, kteří "pro ni mají předpoklady" = myšleno těm, co mají nějaký písmenka na vizitce před jménem nebo za jménem. Jako by to lidi bez těch písmenek neuměli udělat nebo co...

Ekkare , to je i muj nazor ,ale když Tě pošle firma tak se s tim už neda nic dělat ... a neřeknu žeby mě to 2x moc bavilo , ja bych ten čas využil lip ;)

Já to myslím tak, jako že i když víš že něco umíš a hlásíš se na takovej post, tak přednost dostane ten, kdo má ty písmenka - a vůbec dotyčnou problematiku nemusí ovládat...

Já se svou SZeŠ stejně dělám v úúúúplně jiném oboru :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.