wirer Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 tak to aj tebe potom všetko naj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Zdar, tady se zase rozběhla debata o mobilech koukám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 máme tady Jiříky jo? tak pánové,jedna štípaná ode mě :-* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Všem Jirkům přeji Všechno nej k svátku ) snad tu nejsem jedinej vše nejlepši a pořadně to oslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 díky moc ) slavit se bude až v sobotu po práci :D doma se řiká, že s přítulkou se jde do vířivky tak snad to klapne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 jo , do viřivky se naložim v patek a nikdo mě nevytahne mam nařizeno 9 dni relaxu tak konečně zletnim auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 taky musim zletnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 tak to jsem rad že nejsem sam co nema přezuto , ale už je to ostuda 25 venku a ja litam na zimnich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 ostudy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 se stydim až se červenam za ušima .. ale tak letos toho mam na zletněni vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Brý večír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 ahoj Kybliku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 ahoj kyblíku jozzi: co chceš ještě letnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 tak mam , par dilu co se mi valeji v garaži a už přimo křiči abych je narval na auto , a brzdy už taky nevypadaj moc k svetu ... jinak už dva tydny letnim zahradku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 já myslela že napíšeš sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Ja uz se zletnil , teda furt zletnuju na zahone jsem hytnul prcni bronz , shodil par kilo , zlehka pristrihnul , no muzu zacit sezonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 on ti ten rozchod koukám prospěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Si pis , citim se alespon mesic mladsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 tak ještě jednou brý večí!!! Jo a Jozzi já taky ještě pořád nemám přezuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 (editace) Dobré ráno to jsou tady Ještě tací kteří jezdí na zimních? Jozzi myslíš na mě s těma držákama? Editováno: 25. Duben 2013, autor: LiborTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 no ja mám nejaký mix, ešte som nezistil, či sú to letné, či zimné boli na aute keď som kupoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 prý mix to by jsi měl zjistit ne? podle jména gumy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 jo, keď pôjdem vonku a nezabudnem...prípadne z fotiek čo mám v téme o aute?? teda ak bude vidno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 Zkoušel jsem kouknout, ale není to tam vidět, takže buď jsou nové letní a mají fajnovej vzorek a nebo zimní a na dojetí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 skôr by som povedal zimné na dojazd...šírka tuším 185, ale nie som si istý...možno čoskoro pôjdem k autu, tak môžem keď tak odfotiť kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.