Trautenberk Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 To je taky na nic noc ale tak dneska to přežiješ a pak budeš mít klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 nj, aspoň útecha, že víkend mám tiež voľný...potom až pondelok späť do roboty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 To já mám zase volno až v pondělí, ale na víkend tady máme akci, přijede Porsche klub, měli by přijet dneska po obědě, tak bude aspoň na co koukat a o čem kecat při masážích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 zdarec kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Čau, ty už tady taky moc poslední dobou nejsi :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 makam dneska je akce auto , naraznik dole , tedka brzdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Ty jsi se nějak rozjel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 tak už bylo načase , venku tropy a ja furt jak kokot na zimnih Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 stačí se podívat na Seznam,tam je to psaný že přijdou bouřky jinak já právě po obídku (smažený hermelín a hranole ) a ted si dávám ledovou čokoládu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 tak určité nejsi sám :-D a nezapomen prosím ten držák, už mě nebaví si to držet v ruce :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 To já měl žebírka k tomu 4 druhy omáček a opečeny housky :-D a teď na dvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Tvl ja zapomnel . ..uz se koukam ... čerti , nestraš prosimte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Dobrý, se stane :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 u mně to je klasika , ja jsem sklerotik jak prase, do me s tim musiš hučet , pak si vspomenu ..... ja pizza , ale vynikajici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Tak já se připomenu zase večer když nic nepřijde :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Tvl ja zapomnel . ..uz se koukam ... čerti , nestraš prosimte to bych nebyla já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Libore to by bylo perfektni ... čerti Ty se ale čertiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Zkusím si vzpomenout :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Kurna, všici sklerotici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 ... čerti Ty se ale čertiš dřív ti to nevadilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 To nevadi i teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Hele vy dvě hrdličky :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 A já vepřový řízek přes půl talířa s bramborovým salátem. Ani dýchat nemožu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 kde vedou takove řizky ? ... Libore ja jsem spiše holub ,ale takovej městsky, vypasenějši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Chodíš s*at na sochy?:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.