Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

22 € za 2 znaky..nevyjadrujem sa

lacnejšie som nenašiel :(

ja viem, skor som narazal na to ake stanovla ceny skodovka alebo kto to daval :D

Me se treba podarilo koupit na polskem allegru komplet predek , zadek kola za necelych 500 kc ;)

Ja po polsky neviem :D

Já koupil za noo ani se neptejte  :doh ... takový balík  :kol-32:

Tak polstina neni slozitej jazyk ale me uz bylo receno ze jsem jazykovy talent ;) to bude puvodem :D

Ja mam jazyk na ine "veci" :D Staci slovencina a anglictina :D

Ja mam jazyk na ine "veci" :D

:D :D :D

Nieco som povedal zle ? :)

hľadal som aj na ebay-i, lenže tam zatiaľ nič nie je...

Tak slovencinu zvladam taky ale bohuzel jen konverzacne , deda bol z Presova ;) .... na ebay toho v romdle tom ohledu moc neni a kdyz uz je tak nekdy doprava je drazso nez vec kterou chci koupit :D

ak beriem drobnosti, tak dobrava zadarmo. i dnes som bráškovi blesk k foťáku objednal, tiež bez dopravy...

Nazdaj bando,už jsem se lek,že se dnes ani neozvu,přijdu do práce zapnu PC a ejhle počitač zablokován policie čr,no s přestávkama jsem to zprovozňoval přes dvě hodiny,už jsem do toho chtěl praštit,kolega u druhého pc a četl návod jak postupovat naštěstí je tam přesnej postup a tak konečně mužu psát,hned jsem to nechal zkontrolovat nějakým programem od esetu a našlo to 8 trojskych koníku,hlavně ,že antivirák od avastu píše pc zabezpečeno. :kol-44:

Na tom neco bude ;) ja nral posledne moto z gb tak tam uz toho bylo krapanek vys ;)

Na drobnosti je e-bay super.. ale jinak na věci na auto co se týče origo dílu tak je to tam drahé... No a znaky tam nejsou skoro vůbec, teda až na pár na citigo, co jsem tam viděl, když jsem sháněl...

Nieco som povedal zle ? :)

ne v pohodě :D

ja som sa k ebayu este nejak nedokopal :) maximalne nieco z CR. Inak preferujem stary dobry domov :D

napodobne :) Dnes konecne piatok :p

Pro mě začala práce :)

Dobré vespolek

To já musím dnes jed do školy a pokračovat v učení pač je zkouškové..  :doh

Tak to radsi se ucit nez pracovat :-)

v skole som uz bol,a teraz cakame este na sestru a ideme na nakupy/vylet. Robota az v pondelok

--

z mobilu

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.