ifkoo1131 Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Nalepene ho este nemam,ale je to rs-ove na combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 no ono problem by nebol, len potreboval by som foto tvojho auta v rovnakom/podobnom uhle, ako su nafotene tie monte carla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 A nedalo by sa to urobit takto,zeby si len farbu zmenil na aute plus kridlo inak.Tu je jedna z boku moja.a tu je monte carlo combi teda az sa to da,v tomto som laik,popripade ak sa ti chce tak kukni mne do vlakna mozno nejaku foto by si vyhrabal co by ti sedela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 takto ? narýchlo urobené dosť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Parada,len este to potrebujem vidiet trocha viac z boku kde je vidiet kridlo,hlavne o to mi ide ci to laknut do cierna alebo do farby.Ale skvela praca:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Ak ta mozem poprosit sprav to iste s touto fotkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 nech sa paci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 No zle to nevypada,len teraz nastava dilema do akej to streknut,poradte mi:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 No ak máš dielmu tak skús najprv čiernu lesklú foliu. To je určite lacnejšie ako lakovňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Tak folia ma vijde na cca20e s robotou,a farba na cca50 tak zato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 No, ale ak sa ti čierna nebude páčiť tak fóliu dáš jednoduchšie dole, a bude tam pôvodná šedá. Ak to za 50 nalakuješ, a nebude sa ti páčiť, tak za 50 to budeš musieť dať prelakovať späť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 jj,asi si kupim foliu,a nalepim si ju sam,aj ked to bude nalepene zle,nevadi,aspon prilozim a uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 To jsem nafotil pred par minuty 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 koniec sveta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Jsem chtel vyfotit hlavne nejaky blesk tak jsem porad fotil a blesk se mi nepovedlo vyfotit a vzapeti mi prisla zprava ze google kde se mi fotky ukladaji mi udelal tuhle animaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Blesky se fotí jinak - dá se vysoká clona (hodně uzavřenej objektiv) a co nejdelší čas - a doslova se "sbírají fotony" .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Tak na mobile to určite nastavíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Tak nebyl jsem sam komu ta bourka ucarovala http://karvinsky.denik.cz/galerie/varovani-pred-prudkymi-bourkami.html?mm=5434122 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 (editace) Byli jsme před pár lety (ještě v době, kdy jsem jezdil formana) na dovče v Hostýnských Vrších a v rámci cestování po blízkým i vzdálenějším okolí jsme si zajeli i do Kopřivnice - a při návratu do Bystřice pod Hostýnem jsem právě taky museli vjet pod podobnou ČINĚNICI - někde na cestě mezi ValMezem a Bystřicí to na nás začalo padat a zbytek cesty jsem jel 30-40, protože na silnici několik cm vody a na skle příval jak z hasičský hadice, stěrače nestíhaly... Pak už to fotit ani nešlo jaká byla tma - foťák byl vzadu v kufru a mobil to nepobral... Editováno: 4. Srpen 2014, autor: Ekkar_z_Bastlírny 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 jo tak to uz jsem taky zazil kousek od Olomouce , ale tady z tech mraku jen slabe prselo a chvili se zvedl vitr. No proste krasa ktera trvala jen par minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 Takhle jsem na to koukal z prace: https://plus.google.com/114533174751421907653/posts/ZPgJu5akKks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 To jsem videl dnes rano jak jsem byl na tabletu primo na G+ kdyz jsem zadal v okoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 To vis, internet je maly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 Vyberam ziarovky/LED-ky pre F2. Do oka mi padli Osram Diadem Chrome kvoli povrchovej uprave. No objavil som este toto, ale neviem, co to bude zac...skusenosti? www.alarmshop.sk/bau-15s-led-ziarovky/10311-bau15s-oranzova-12smd-samsung-3w-osram-10-30v-8595128240503.html . Maju aj cervene, ktore by sa dali pouzit do zadnych svetiel... -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 Zkusenosti nemam, nepouzivam a taky by mne zajimal nazor nekoho z praxe. Hodne z techto LED zarovek ma ale zakazano pouzivani na verejnych komunikacich, resp. se muze pouzivat jen pro osvetleni interieru (koukal jsem na cesky eshop, kde je to u techto a podobnych LED svitidel v popisu napsano). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.