Přejít na obsah

Hospodský pokec


Marek

Doporučené příspěvky

Budoucím tatínkům a maminkám gratuluji a ať vše dobře dopadne. Taky jsme chtěli ještě jednoho prcka, ale vše zkomplikovala nemoc manželky, tak nevím zda na to ještě dojde někdy. Manželka musí od ledna po rodičovské do práce a z toho moc nadšený nejsem...Držím Vám palce.

Editováno: , autor: agent007
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

http://fishki.net/auto/1362256-remont-shkody.html

 

A potom to nájdeš v AAAčkach ako TOP stav :D

A eště pozdějc to můžeš uvidět někde u dálnice s kalužema krve a cákancema mozku, kdy to bude rozstřelený po nehodě zas zpátky na ty dva kusy, protože v momentě nárazu si ty místa ve výztužích kastle (uvnitř sloupků a prahů) těsně u svárů "vzpomenou", že už tam někdy v minulosti došlo k tepelnýmu šoku a rozškubnou se jako hajzlpapír podél perforace... Lak nablejskanej jak psí koule tomu samozřejmě pomůže jen při prodeji...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale vyhral sa s tým pekne, aj keď neviem či to malo význam...

Určitě mělo - minimálně pro něj, protože jak jsi napsal předtím, dá to na prodej jako "top stav" a jelikož kdo to neumí zjistit, ten naběhne a koupí si to za těžký love jako nepoškozenej kus, prodejce na tom těžce vydělá.

 

Počítej: dejme tomu že na tom strávil tři dny pižláním a rovnáním, den svařováním a broušením, dva dny kytováním, broušením a stříkancem tý metly Rosso-brunello a den kompletací introše - neboli celkem dejme tomu dva vraky po 20 000 - 30 000 českejch (nebo ekvivalentní částce v jiný měně - například rublech nebo hrivnách) plus tejden práce a další "vícenáklady" v podstatě jen za kyt a barvu plus něco za zničený díly interiéru - a zisk odhadem odpovídající prodejní částce kolem 200-250 tisíc ... 

 

Jestli potom zisk v řádu kolem 200 000 korun pro někoho "nemá význam", tak já jsem čínskej kloboučník. Druhá věc je samozřejmě odpovědnost za případný škody a úrazy, až ten nablejskanej slepenec v krizovým okamžiku neučuní, co by učunil nepoškozenej skelet = neboli neochrání posádku před následkama "rány".

 

Pokud teda potom ještě zbyde někdo, kdo by po nějaký odpovědnosti prodejce volal...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

VSKUTKU, určitě tak činí výhradně pro krásný modrý voči svojí milovaný, který by ztráta plechovýho miláčka s okřídleným šípem ve znaku utrhla srdce...

 

A snaží se tak proto, aby se ani nedověděla, co jí s jejím milovaným plecháčkem vyváděl...

Editováno: , autor: Ekkar_z_Bastlírny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prosim vas, neobjednaval niekto nieco z aliexpress posledny mesiac ? Lebo uz skoro od polovice novembra (listopadu) cakam na par veci a stale nic. Az mi to je divne lebo este nikdy som tak dlho necakal na zasielky z Ciny. A nechcem 4 objednavky naraz oznacit ako nedorucene aby som z toho nahodou nemal nejake problemy ze podvadzam alebo nieco. Tak sa pytam ci nahodou niekto nieco neobjednaval tiez a stale caka.

Editováno: , autor: PyroSVK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj kluci :)

 

Chtel bych dat k moji fabie dat reproduktory s hloubkosti 65mm. Musim dat jeste krouzek z 130mm na 170mm. Nevim ci to bude spravna volba. Chci je dat v drvere a nevim ci mi to bude pasovat.

Fabia 2 FL.

Mate nejake zkusenosti?

 

Chciałbym dać do mojej fabci głośniki z głębokością 65mm . Muszę dać jeszcze redukcję z 130mm na 170mm. Nie wiem czy to będzie dobry wybór. Chcę je dać w drzwi i nie wiem czy to będzie pasować.

Fabcia 2 FL

Macie jakieś doświadczenia z tym?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...