Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

jozzi: No jestli ten držák na propisku nebo co to je navrhoval stejnej borec jako schránku na brýle u stropní lampičky, tak ti garantuji, že ti tam žádná propiska nevleze  :kol-28:

Aspire: To máš recht, no já ten bezpečák pokaždé z toho kufru doluji, ale zato ticho mi to stojí  :D 

Jo tak tomu inzenyrovi vych rad ukazal jak se ma takovou shranku delat :D ...

...kluci, vite ze ja ten orech tez vozim v kufru ? :) a jeste ty pidi klesticky na krytky sroubu :)

Taky mám tohle všechno v kufru :)

EDIT: i to dřevo pro případ kdyby zase Galvi píchnul :D 

Upraveno od Ondra16V

Jo i kleštičky mají svoje místo u rezervy  :kol-28:  A to mě připomíná - díky jozzi, že když mi ukradly ty krytky šroubů, tak můžu ty kleštičky z auta vytáhnout, aspoň ušetřím nějakou váhu  :D 

Ondro: Jo dřevo raději voz, to se bude určitě ještě někdy hodit  :D 

Upraveno od Galvi

Kurnik co ti lidi jeste neukradnou :D odklepat me prozatim štipli antenu , doslova :D

No ja dam auto do servisu a ten klic vim ze vzdy zapomenu dat a oni se uz naucili u me ze ho mam v spodnim kastliku a zbytek nepouzivam a krytky mam bud na kolech nebo v sacku v kapsach co ma roomster na vrchu tak taky uz vi ze je najdou tam , ale poprve mi volali kde je mam a pak uz se to naucili :D A klesticky maji svoje tak neresim. Ale porad nevim jak ten kastlik vycalounit.

Jdu si delat veceri dnes mame tvaruzky tak uz se tesim a samo jednu dvanactku k tomu mnam.

Galvi pro tebe budu vozit komplet vercajk :D 

Asi jo popř. sekce bazar

Nevíte někdo prosím název písničky co hraje ve videu? :)

PS: toho předjíždění na konci si nevšímejte :D pospíchal jsem :D

https://www.youtube.com/watch?v=zo59yX2nGK4

Dík :kol-28:

EDIT: na pokličky už mám zájemce :)

Upraveno od Ondra16V

Sewas, A co tak najprv pozdravit?

--

Z mobilu

Dobry vecer :D Vzdyt to rikam pirat silnic. Ondro mam nekolik aplikaci na poznani pisnicek ale ta kvalita je hodne spatna neroznaji ji. Akorat vim ze to zpiva nejaky slovak :D

Upraveno od ASPIRE

šak jsem dal odkaz

Voice: díky moc ;):kol-47:

Aspire: já jsem čekal poznámku k tomu předjíždění :D já jsem měl tu aplikaci v minulém telefonu,teď ne :D jde to potichu bo jsem neměl to radio nahlas :D

DOBRÝ VEČER  :D:kol-46:

No jak mi bylo 20 roku tak jsem taky hazardoval a dopadlo to tak ze jsem z skodou 110 udelal salto a bylo to z ni potom pekna placka. Ted uz se drzim pri zemi.

Pěkný večer ve spolek  :kol-28:

Já písničky vyhledávám tak, že je nahraju na youtube a tam mi to vyskočí, že jsem porušil autorské práva a vypíše název písničky  :D no a když youtube zklame, tak pak podle textu pár slov do vyhledávače a vyskočí třeba to co poslal voice  ;)

Teda Ondro styď se  :kol-28:  :t

A Aspire - ty ještě víc, zrychtovat 110ku, teda doufám, že to nebylo eRko..

A byl si celý? :)

Já se jinak snažím neriskovat :)

PS: kdo viděl na tom videu ty benga? :D

EDIT: Galvi,ty si něco viděl? Já ne :D

Upraveno od Ondra16V

Benga jsem neviděl :kol-32:  A jinak ssamozřejmě neviděl - to styď se jsem myslel za tu písničku  :D

No a když už dělat blbosti tak třeba na parkovišti.. Já teď v dlouhé chvíli projížděl mapy, kudma jsem jel a narazil jsem na jeden pěkný usek z 6. ledna, kdy ještě mrzlo a byl sníh  :D By člověk nevěřil co udělá na mapě kamera s GPS  :kol-28:

post-35598-0-14927300-1421086628_thumb.p

Upraveno od Galvi

No jeli jsme tri v aute ja jsem sedel na miste spolujezdce a ti dalsi dva sedeli v poli. A prezili jsme to bez zraneni. No jak jsme pak zvedali strechu v predu aby se stim dalo odjet tak to pak vypadalo jako erko :D.

Galvi jsi urcite tam bloudil na tom parkovisti :D

Jo přesně to jsem tam měl napsat, to mě nenapadlo  :kol-28:

Já jsem seděl na místě spolujezdce a ti další 2 seděli v poli :D :D sorry ale jak jsem si to teď představil :D

Galvi: a mají tam dost místa na přezouvání kol? :D

No pri tom saltu se otevreli vsechny dvere a tou rotaci nas to prehodila na jina mista :D

Vim ze mam doma nekde papirove fotky sice ČB ale nejak je nemuzu najit.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.