Přejít na obsah

Hospodský pokec


Marek

Doporučené příspěvky

Já rval dneska 2 známky 2014 a obě šly v celku a bez problému na úplně zmrzlém okně.. Asi nějak vylepšili recepturu, že se ani nepotrhaly a nenechaly ani lepidlo na skle  :D Jediný bordel byl ten stříbrná hologram, který z obou známek opadal a rozdrolil se na hromadu malých stříbrných nesmyslů  :kol-32:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Starej a mnohokrát omílanej recept, jak bez poškození sundat dálničku (i třeba v případě rozbití čelního skla) je po sundání krycího papíru nálepku několikrát nalepit a zase odlepit NA NOHAVICI KALHOT a až pak ji přitisknout na sklo - lepivá vrstva se tak částečně "zapráší" a v případě potřeby sejmutí nálepky to jde i ze skla jen nehtem, bez odlamovacího nože nebo žiletky.

 

Ano, je potřeba na tuhle eventualitu myslet předem - ale řidič má přeci předvídat, ne...?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recept sice omílaný a spoustou lidí chválený, ale pro mě nepoužitelný. Jednou jsem to zkusil a známka jde sice krásně sundat, ale celý rok mě štvalo, když jsem ji zahlédl, že je nalepená tak nějak prasácky - viděl jsem malé bubliny díky prachu mezi známkou a sklem a prostě to nevypadá dobře.. To ji raději pak odrbu ředidlem, než ji tam takhle plácnout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

anebo to lepení známky na kalhoty a pak na sklo se taky používá, když chceš pak známku prodat, třeba měsíční slovinskou :)

já musím sundat také českou 2014, a novou lepit nebudu, neboť žádnou nemám, po dálnici nejezdíme....

 

Ondra16V: rakouský jdou blbě jo? mám na skle ještě rakouskou desetidenní 2013 :D Asi bych měl sundat co? :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

i bulharská jde dobře, páč je na papírovém podkladu, tedy není průhledná. Jinak asi pokud narazíte na blbého policajta, tak mu budete těžko vysvětlovat, proč máte na okně neplatné známky a je jedno zda je CZ, nebo zahraniční.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já mám neplatnou pouze SK2015 a tu stejně odlepím asi o víkendu když bude hezky a rovnou pořádně vypucuju okno protože je zevnitř fakt špinavé. Jinak jsem se ale nesetkal s tím že by někomu vadila stará známka. Bulharskou jsem snad ještě ani neviděl :D já točím většinou jen CZ,SK,A

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mne ještě s formanem sprdnul jeden ORGÁN na 3 doby, když jsem měl na skle starou českou dálničku a vedle ní novou, platnou.

 

Musel jsem tu neplatnou na místě odrbat ze skla šroubovákem, nemaje nic lepšího po ruce, přestože jsem argumentoval, že doma na to vezmu ředidlo nebo aspoň benzín - nenechal mě s ní odjet.

Jak to vypadalo s nalepenýma dvěma nálepkama vcelku  - a jak potom s jednou rozdrbanou na hadry si jistě umíte představit...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...