Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Únor 2015 Vloženo 9. Únor 2015 Kdypak je pošlou domů? Manželku s holkou mi pustili pátej den, se synem dokonce už čtvrtej den po porodu... Citovat
wirer Vloženo 9. Únor 2015 Vloženo 9. Únor 2015 Dnes s manzelkou na teorii vodicaku sranda musi byt -- Z mobilu Citovat
jozzi Vloženo 9. Únor 2015 Vloženo 9. Únor 2015 To je macik Miro ne ze si ty soferpapiry zopakujes a jeste Ti je vezmou Citovat
wirer Vloženo 9. Únor 2015 Vloženo 9. Únor 2015 Jozzi, ja neopakujem nic, moje papiere su OK. Dnes mala kratucku teoriu a v piatok prva jazda -- Z mobilu Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Únor 2015 Vloženo 9. Únor 2015 Jen aby to byla jízda a ne KORČULOVANIE SA... 1 Citovat
wirer Vloženo 9. Únor 2015 Vloženo 9. Únor 2015 No pri nasom pocasi neviem...stacila kratka vecera u manzelkinych rodicov a auto zase zasnezene -- Z mobilu Citovat
Vlasta Vloženo 10. Únor 2015 Vloženo 10. Únor 2015 Ahojky,jelikož to vypadá,že Džunda zustane v mých službách a na zadním blatníku se objevila drobná koroze,kterou opravím,ale nechce se mi to dávat do lakovny tak scháním lemy blatníku co měla RS,nechci žádné vystouplé a nejblíž k tomu maj tyhle viz odkaz,nemáte s tím někdo zkušenost? A kdyby se někomu doma válel nárazník RS(což asi ne ) tak mi dejte vědět,je potřeba trochu Džundu vyšperkovat. lemy- http://www.autoplay.cz/lemy-blatniku-skoda-fabia-1-combi-sedan-cerne-p10373 Citovat
Ondra16V Vloženo 11. Únor 2015 Vloženo 11. Únor 2015 Vlasta: nezlob se na mě,ale RS věci patří na dle mě jen na RS a né na HTP... Citovat
Ondra16V Vloženo 11. Únor 2015 Vloženo 11. Únor 2015 Ok,tak to se omlouvám ale proč má potom v popisku Škoda Fabia Junior EASY 1.2 HTP 40kw? Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 11. Únor 2015 Vloženo 11. Únor 2015 Ondro Vlasta nema HTP Vlasta KOUPIL holotu džunyjóra - a učunil z něj TJŮŇYNK KCHÁR. Tudíž papírově to furt má jen 40kW přibližovadlo, ale na cestě to nepoznáš... Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 11. Únor 2015 Vloženo 11. Únor 2015 Já mám zas rád obrácenej "lůk" - aby to zvenku vypadalo jako co nejmíň upravovaný a namachrovaný, ale aby buď pozornější pohled, nebo až fakt "proč se to kurwa nenechá předject, von ftom kurwa snad má forzáž " případnýmu vnějšímu hodnotiteli dal najevo, že "tak takhle panáčku NE!!!" - už jsem to vyváděl dřív s formanem (50kW BMM "přistříknutej" na 57kW) a teď s Drobečkem to už ode mne taky schytalo pár "honibrků"... 2 Citovat
jozzi Vloženo 11. Únor 2015 Vloženo 11. Únor 2015 jo , to je muj maly sen , pořidit si RSo , dat na naej ty hezke cerne narazniky z juniora, 15" nejmin napadne jake jsou , a na zadek nalepit misto RS HTP , jej to by se nekteri koukali 2 Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 11. Únor 2015 Vloženo 11. Únor 2015 (editace) Jenže RSko už je nápadný, je snížený a má širší gumy, při pozornějšímm pohledu ho od HTP poznáš hned i za jízdy (ne teda když se jen mihne kolem v protisměru). To má právě jeden "tuzér" tady u nás, že má dvojkovou fábuli HTP předface, ale má na masce "VRS", pod nárazníkem spoiler (lízátko), chriomovanou oválnou koncovku vejfuku a na blatníkách lemy. Jenže když jedu za ním, tak je jasně vidět, jak má úzký kola a jak je celá ta jeho koza vysoká... Editováno: 11. Únor 2015, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat
PyroSVK Vloženo 11. Únor 2015 Vloženo 11. Únor 2015 jo jo myslím že tuning na štýl "čo pumpa dá" všetci poznáme 1 Citovat
Ondra16V Vloženo 11. Únor 2015 Vloženo 11. Únor 2015 Zrovna dneska jsem viděl u Tesca na parkovišti jak jsem odjížděl modrou OII RS combi a měl ty chromované lišty kolem světel,pod sklem,u otvíraní kufru,... No prostě na Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.