Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

mně už se to podařilo naučit  i moje podřízené, aby to dali mimo základnu po odchodu z kanclu ... jednou su ten velitel požární hlídky :kol-28:  , tož orgán se musí respektovat :kol-46:

Vloženo

:D :D budu mlcet. Ona by mi stejne neverila kdybych rekl ze jsem si tu psal o tom a mel jsem pravdu kdyby to bylo na opak. Tak ji tu jeji pravdu necham a dal to bude vedle :D

Vloženo

Roste to samo já jsem ještě začátečník co jede vlastně první ostrou sezónu :) tohle je rostlinka stará 5 týdnů od vložení semínka do půdy. Ale dostal jsem malinkou rostlinku Trinidad Scorpion Moruga což je jedna z nejpálivějších papriček světa :D tuhle ale zkusím spíš jen vypěstovat a plody kdo bude chtít rozdám :D asi bych neměl odvahu jí zkusit...

DSCN6951.jpg?ver=0

Vloženo

Dobry den. Tak maly dotaz mimo svicek a papricek :D

S moji zenou resime takovy malinky spor a jedna se o to ze ona tvrdi ze rychlovarna konvice nesmi zustat v te zakladne pry jim to v rachote poradil nejaky mistni elektrikar ze to pry muze zkratovat.

A ja tvrdim ze to muze zustat jelikoz ona ta zakladna se prerusi kontakt s konvici tim ze je vypnuta tak je vlastne i vypnuty prochazejici proud pres oba dily.

Celou dobu to bylo v tom u vsech konvic a ted to furt strka vedle a zavazi to tam. Podotykam ze mame vzdy nejake znackove a ne nejake pofiderni znacky ted napr. mame philips.

Tak kdo ma vlastne pravdu :D ?

Michale tento dotaz je na škoda fórum přímo ideální :D padne tu jak ulitý  :kol-28:

Vloženo

Ale proud tam jde :) ale je to taky minimakni odběr že to nikdo nepozna :D a pokud jde o vlastni skušenosti tak pokud bych se měl srat a pokažde vypinat všecko z elektryky tak bych už nic jineho nerobil :D

Vloženo

Ondro vsak tu je hospoda a v hospode se snad resi vse. Jo ja zapomnel ty jsi vlastne abstinent tak nevis jak to chodi v hospodach po par pivech :D

Jozzi vsak ja taky ale alepon mam klid ja ji nejak nepouzivam tak mi to je celkem fuk ale akorat tam pak zavazi.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...