Květen 11, 200916 r Jupííííííííííííííííííííííííí..pro Marka.... Ne, pro malou , ne abys s ní na to potom koukal
Květen 11, 200916 r Dobré pracovní ranko pánové hu nás taky chčije chčije neboli pérší a pérší,o zubaři přede mnou raději nemluvte,když už mám hubu tak nějak v cajchu tak v sobotu kousnu do nějakyho kamínku nebo co to bylo v rejžičče a další zub na odpis.Volno mám až ve středu tak do ty doby musím přežvykovat na pravé straně a jako na potvoru jsem zvyklej na přežvykovat na levo.
Květen 11, 200916 r Autor zubař vyřízenej...manželka OK, malá OK a já "jen" zubní kámen...takže pohodááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá...raca asi závidí co:-)
Květen 11, 200916 r mě je to jedno ..... abych pravdu řek ja už z vrtaní trhaní nervu atd nemam obavy sem zvyklej
Květen 11, 200916 r Autor čistím, ale stejně jednou za 2-3 roky je malej kazík...a to si to drhnu vcelku poctivě :-)
Květen 11, 200916 r Autor mě je to jedno ..... abych pravdu řek ja už z vrtaní trhaní nervu atd nemam obavy sem zvyklej ale zástupče, já to nemyslel zle
Květen 11, 200916 r Autor no vážně já jsem dobrák od přírody a Tebe mám rád i se špatným chrupem já mám zase o 112kg
Květen 11, 200916 r Autor Dobré pracovní ranko pánové hu nás taky chčije chčije neboli pérší a pérší,o zubaři přede mnou raději nemluvte,když už mám hubu tak nějak v cajchu tak v sobotu kousnu do nějakyho kamínku nebo co to bylo v rejžičče a další zub na odpis.Volno mám až ve středu tak do ty doby musím přežvykovat na pravé straně a jako na potvoru jsem zvyklej na přežvykovat na levo. Jo Vlasto to znám taky.....žvejkáš na jedný straně a zrovnu tu si poděláš blbou rejží, nebo jako já škvarkama Jinak tady ještě před chvilkou tak chcalo ale opravdu chcalo, že stěrače na max sotva stíhali a na silnici bylo 10cm vody.....ale zase mám pořádně umytý auto a to i ze spodu Upraveno Květen 11, 200916 r od Marek
Květen 11, 200916 r tak jsem si udělal radost a na tento pátek si beru dovolenou:) a zase bude 3-denní víkend
Květen 11, 200916 r Autor Ne, pro malou , ne abys s ní na to potom koukal Čoveče WOODY já už se s ní musím koukat...je to návykový.... sem s dalšíma dílama co nemáme..honééééém...mám absťák
Květen 11, 200916 r Autor jj, volno je super věc:)...hele klucí jedete nekdo do Chaber na sraz skodahome? Já za sebe: NEE
Květen 11, 200916 r hele klucí jedete nekdo do Chaber na sraz skodahome? ahoj Lukyne, já jedu...tak se tam určo uvidíme
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.