Květen 15, 200916 r Autor no vždyť mu pěkně vylízne tlamu..nemyslíš...KIBI Tak dobrou všem.....platím....... Upraveno Květen 15, 200916 r od Marek
Květen 15, 200916 r rozhodně Marku, je to pěkně perverzní reklama hele pádím taky na kutě, ať jsem zítra jak ta rybička (čilej, néé leklej )
Květen 16, 200916 r Autor Jojo Woody včara to jelo...a koukám, že moje intervence na změnu proběhla...už jsi NÁSTĚNKÁŘ....jupíííííííííí
Květen 16, 200916 r Tříkrát zdar pánové!!!!....tak včera sem si tady moc neposeděl.Jen má kolega dovču tak mě honili jak nadmutou kozu a zastavil jsem se až k ránu kdy tady už nikdo nebyl.... ..... jinak dneska sem zase na noční tak se jen modlim ,aby se ten včerejšek neopakoval.
Květen 16, 200916 r ahoj vedoucí.... ..... no uvidíme doufam že chlapci aspon pak napíšou nějakou recenzičku doplněnou o fotodokumentaci z místa činu.jinak pěknej podpis....červenam se jak před prvním pí...m ehm ...stykem.... .-)))
Květen 16, 200916 r ted už nemám namitky...... ..... jaktože si jako vedoucí taky nejel do Chaber????
Květen 16, 200916 r nojo vlastně ty hlídáš .... tak snad někdy příště vyrazi squadra azura ze zdejší hospody udělat pořádnou reklamu..... :D
Květen 16, 200916 r Autor No chystám se jak bude mít KIBI čas / a nebude pomáhat a chránit/ zajet k němu do Kadaně na mini sraz...co ty...přidáš se?
Květen 16, 200916 r dobrá uvidime jestli se tomu sporták postaví čelem :-)...cholesterol čoveče nevim jen vim že mi z ty stravy akorat tak stoupa vzteky tlak
Květen 16, 200916 r Bacha Vlasta šmejdí.... Kontroluju jestli si neberete moc papíru a zda si pak mejete ručičky a nejste za prasátka. Jinak misto volného víkendu jsem musel do práce na noc,někdo na poslední chvily vypad,tak jsem tady a zatím je klid tak mužu šmejdit po hajzliku jestli je tu čisto.
Květen 16, 200916 r Autor Vlasto, já ani papír nepoužívám...a ani nesplachuju...aby jsi neměl ztráty....
Květen 16, 200916 r ahoj woody a vlasto!!! koukam že vlasta se do funkce obul zodpovědně ,asi podám podnět ze své funkce zástupce našemu vedoucímu na případné povíšení na vrchního toaletáře .-))))
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.