Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 (editace) no vždyť mu pěkně vylízne tlamu..nemyslíš...KIBI Tak dobrou všem.....platím....... Editováno: 15. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 rozhodně Marku, je to pěkně perverzní reklama hele pádím taky na kutě, ať jsem zítra jak ta rybička (čilej, néé leklej ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Dobré ráno klucí, tak se dívám, že jsem přišel o fajn pokec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Jojo Woody včara to jelo...a koukám, že moje intervence na změnu proběhla...už jsi NÁSTĚNKÁŘ....jupíííííííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Tříkrát zdar pánové!!!!....tak včera sem si tady moc neposeděl.Jen má kolega dovču tak mě honili jak nadmutou kozu a zastavil jsem se až k ránu kdy tady už nikdo nebyl.... ..... jinak dneska sem zase na noční tak se jen modlim ,aby se ten včerejšek neopakoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Ahoj zástupče..dneska uvidíme kdo se sejde...hoši jsou v Chabrech...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Sleduješ můj podpis? To je co..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 ahoj vedoucí.... ..... no uvidíme doufam že chlapci aspon pak napíšou nějakou recenzičku doplněnou o fotodokumentaci z místa činu.jinak pěknej podpis....červenam se jak před prvním pí...m ehm ...stykem.... .-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 jen bys to měl seřadit podle funkce tzn, mě na první misto :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 (editace) spokojenej.... Editováno: 16. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 ted už nemám namitky...... ..... jaktože si jako vedoucí taky nejel do Chaber???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 hlídám malou.....a ještě se do toho nasralo pár věcí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 nojo vlastně ty hlídáš .... tak snad někdy příště vyrazi squadra azura ze zdejší hospody udělat pořádnou reklamu..... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 No chystám se jak bude mít KIBI čas / a nebude pomáhat a chránit/ zajet k němu do Kadaně na mini sraz...co ty...přidáš se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 uvidíme jakej se domluví termín ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Necháme to na něm..musí mít taky dostatek času naplnit ledničku...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 co Tvůj cholesterol..klesá..klesá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 dobrá uvidime jestli se tomu sporták postaví čelem :-)...cholesterol čoveče nevim jen vim že mi z ty stravy akorat tak stoupa vzteky tlak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Jo já na to prdím....bůček a samej bůček a jak mi je...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Bacha Vlasta šmejdí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 tobě se to prdí ale ja to přiznal doma a sem zavislej co dostanu :-((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Zdar bandooo, tak jsem doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Bacha Vlasta šmejdí.... Kontroluju jestli si neberete moc papíru a zda si pak mejete ručičky a nejste za prasátka. Jinak misto volného víkendu jsem musel do práce na noc,někdo na poslední chvily vypad,tak jsem tady a zatím je klid tak mužu šmejdit po hajzliku jestli je tu čisto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Vlasto, já ani papír nepoužívám...a ani nesplachuju...aby jsi neměl ztráty.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 ahoj woody a vlasto!!! koukam že vlasta se do funkce obul zodpovědně ,asi podám podnět ze své funkce zástupce našemu vedoucímu na případné povíšení na vrchního toaletáře .-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.