Evers Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 Máro netušim , ale nová stojí 5000,- + lak ... to bude tak taky okolo 5k... Jde to vinkulaci rovnou na servis. Uz by mela bejt hotova ale dohodnul sem se ze tuhle vyklepnem a necham ji tam do jara az smetou sutry ze selnice aby ten lak aspon chvilku vydrzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 pánové,za chvíli mě čeká drštková polévka,vepřsteak s hřibovou omáčkou a zámecké brambory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 http://www.novinky.cz/domaci/224327-male-prekroceni-rychlosti-bude-bez-bodu-schvalili-poslanci.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 Tak to jo Jirko...to je rozumný řešení... JInak já mám doma rejži a okurkovou omajdu a na víkend dělám bramborovej salát a řízky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 tak jsem už po o,teda jsem plnej pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 já zase pěkně prázdnej...hádej kde jsem byl?? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 zaplatit daně máro ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 Jirko dobrýýýý to ale není správná odpvěď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 no tak ja nevim zamrdas sis nesel tak uz leda snad posrat si se mohl ( ale to nemusis nikam chodit ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 ano byl jsem si káknout :smich: :smich: sex :prc: byl včera večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 já zase pěkně prázdnej...hádej kde jsem byl?? :smich: jak bych řekl srát...joo není nad to pořádně se vyprázdnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 pánové mažu pomalu domůůůůů už mám hlad...tak doufám, že předpověď vyjde a o víkendu bude nad 0°C.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 http://www.novinky.cz/koktejl/223996-ucitel-dal-zakovi-hlavicku-rodice-se-za-lektora-postavili.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 http://www.novinky.cz/koktejl/223996-ucitel-dal-zakovi-hlavicku-rodice-se-za-lektora-postavili.html Chválím rodiče! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 http://www.novinky.cz/koktejl/223996-ucitel-dal-zakovi-hlavicku-rodice-se-za-lektora-postavili.html :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 pánové mažu pomalu domůůůůů už mám hlad...tak doufám, že předpověď vyjde a o víkendu bude nad 0°C.... jj bude teplouši si užijí btw kde je Libor,už tady dlouho nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 Neee, ja nechci teplo, já chci sníh a mráz, chci si letos ještě užít běžek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 sníh a mráz je na horách,tam ať je ho plná prdel ale tadyy ať je teplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 Ale děcka si ani nemůžou po škole zajezdit na saních na plácku za barákem. To aby furt seděly doma a čekaly až jestli je o víkendu rodiče někam vytáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 no jo je to blbý vymýšlet pak nějakej program to joo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 5. Únor 2011 Sdílet Vloženo 5. Únor 2011 Hezký večer všem,nuda v práci až do 6ti rána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 Muzu se te zeptat co delas v praci ze se nudis? Takovou praci bych chtel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 (editace) Testuju nové typy převodovek v jedné nejmenované automobilce,no spíš je testuje mašina a já co 2h zapíšu hodnoty co mi to ukáže.takže vcelku nuda jinak přes týden se určitě nenudím to je tady frmol ale víkendy jsou volnější Editováno: 7. Únor 2011, autor: ADLERos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 Taky dobré pracovní ráno,v 7jsem se nestačil ani rozkoukat natož nasnídat a doteď jsem z auta nevylez,takže mi mužete popřát dobrou chuť k snídani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.