spineshank Vloženo 26. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 Chcete si zahrát paintball v okolí Prahy? Podívejte se na www.paintball-hriste.cz a určitě se Vám bude naše nabídka líbit. jdi si spamovat do pr.ele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 (editace) Čus lidi......dóóóóst dlouho jsem zde nebyl co......no znáte to.....změna zaměstnání a s tím spojené starosti.......... Jak se máte...Ondro, Libore, Jirko.... na koho jsem zapomněl? EDIT: zapomněl jsem přeci na Vlastu....... Editováno: 26. Červenec 2011, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 čus lidi Ahoj Máro, tak ses tu konečně taky ukázal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 26. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 Bodré podoledne všem. Taky jsem se musel po nějakém čase ukázat v hospodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 Nazdaj ve spolek. Teď jdu do kouta trošku si pobrečet Mára na mne zapomnel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 čau klucí,no Mára to teda koukám...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 Nazdaj ve spolek. Teď jdu do kouta trošku si pobrečet Mára na mne zapomnel. a jéje malér, já věděl že na někoho zapomenu ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 čus Ondro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 Nazdaj dnes konečně volno tak jsem posekal zahradu a teď tu sedím pod stromem a odpočivám na oběd jdu ke tchyni měla svatek tak uvidíme čim mě překvapí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 dobré ráno.konečně pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 Nazdaj znaš to patek není svatek tak pěkně pracujte zdravim z gauče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 no já makám o 106...teda aspoň se snažím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2011 čus Ondro...tak asi nakonec něco koupím u Mountfieldu.....cena nejsou zas tak hrozný - rozdílný a navíc je tam na vše 7 let záruka......a když jim tam dovezu ten starej křáp co s tím teď sekám, tak za něj i něco dostanu ....takže nějakou čínu z netu za 2500 jsem definitivně zavrhnul........díky...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 čus Ondro...tak asi nakonec něco koupím u Mountfieldu.....cena nejsou zas tak hrozný - rozdílný a navíc je tam na vše 7 let záruka......a když jim tam dovezu ten starej křáp co s tím teď sekám, tak za něj i něco dostanu ....takže nějakou čínu z netu za 2500 jsem definitivně zavrhnul........díky...... tak pokud jej máš poblíž tak v poho,důležitej je servis blízko....jinak k té 7 leté záruce,zjisti si jaký tam jsou podmínky,určo to není tak že 7 let neivestuješ do stroje ani korunu,na to bacha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 čus lidi Taky si myslím že to s tou 7mi letou zárukou bude jak píše Ondra, že tam bude nějakej roční pravidelnej servis, kterej nebude nic levnýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 čau,jj tak nějak to bude,taky tady mám 5-6let na některé stroje,ale každej rok na pravidelnou prohlídku a ta se platí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 jo oni si tu záruku nechaj zaplatit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 nikdo nic nad rámec zákona nedá zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 čau,jj tak nějak to bude,taky tady mám 5-6let na některé stroje,ale každej rok na pravidelnou prohlídku a ta se platí ano každej rok na prohlíku, která stojí po sezoně 300,-Kč a s výměnou oleje do 500,-Kč.....to si myslím za tu záruku stojí ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 Nazdaj bando tak jsem se uz po sedmé stal strejdou mame od šesti večer Alžbětku a jdu vyndat slivovičku a tramtadadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.