Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Chcete si zahrát paintball v okolí Prahy? Podívejte se na www.paintball-hriste.cz a určitě se Vám bude naše nabídka líbit.

jdi si spamovat do pr.ele ;)

• Autor

Čus lidi......dóóóóst dlouho jsem zde nebyl co......no znáte to.....změna zaměstnání a s tím spojené starosti..........

Jak se máte...Ondro, Libore, Jirko.... na koho jsem zapomněl? ;)

EDIT: zapomněl jsem přeci na Vlastu.......;)

Upraveno od Marek

čus lidi :) Ahoj Máro, tak ses tu konečně taky ukázal :palec2:

Bodré podoledne všem. Taky jsem se musel po nějakém čase ukázat v hospodě :)

Nazdaj ve spolek. ;)

Teď jdu do kouta trošku si pobrečet Mára na mne zapomnel. kol113

čau klucí,no Mára to teda koukám......

• Autor

Nazdaj ve spolek. ;)

Teď jdu do kouta trošku si pobrečet Mára na mne zapomnel. kol113

a jéje malér, já věděl že na někoho zapomenu ..... ;)

dobré ráno

• Autor

čus Ondro...

Nazdaj dnes konečně volno tak jsem posekal zahradu a teď tu sedím pod stromem a odpočivám na oběd jdu ke tchyni měla svatek tak uvidíme čim mě překvapí.

dobré ráno

dobré ráno.konečně pátek :palec2:

Nazdaj znaš to patek není svatek tak pěkně pracujte zdravim z gauče.

no já makám o 106...teda aspoň se snažím lol

• Autor

čus Ondro...tak asi nakonec něco koupím u Mountfieldu.....cena nejsou zas tak hrozný - rozdílný a navíc je tam na vše 7 let záruka......a když jim tam dovezu ten starej křáp co s tím teď sekám, tak za něj i něco dostanu ....takže nějakou čínu z netu za 2500 jsem definitivně zavrhnul........díky......

čus Ondro...tak asi nakonec něco koupím u Mountfieldu.....cena nejsou zas tak hrozný - rozdílný a navíc je tam na vše 7 let záruka......a když jim tam dovezu ten starej křáp co s tím teď sekám, tak za něj i něco dostanu ....takže nějakou čínu z netu za 2500 jsem definitivně zavrhnul........díky......

tak pokud jej máš poblíž tak v poho,důležitej je servis blízko....jinak k té 7 leté záruce,zjisti si jaký tam jsou podmínky,určo to není tak že 7 let neivestuješ do stroje ani korunu,na to bacha

čus lidi :)

Taky si myslím že to s tou 7mi letou zárukou bude jak píše Ondra, že tam bude nějakej roční pravidelnej servis, kterej nebude nic levnýho ;)

čau,jj tak nějak to bude,taky tady mám 5-6let na některé stroje,ale každej rok na pravidelnou prohlídku a ta se platí ;)

jo oni si tu záruku nechaj zaplatit :aggressive:

nikdo nic nad rámec zákona nedá zadarmo lol

• Autor

čau,jj tak nějak to bude,taky tady mám 5-6let na některé stroje,ale každej rok na pravidelnou prohlídku a ta se platí ;)

ano každej rok na prohlíku, která stojí po sezoně 300,-Kč a s výměnou oleje do 500,-Kč.....to si myslím za tu záruku stojí ne ;)

Nazdaj bando tak jsem se uz po sedmé stal strejdou mame od šesti večer Alžbětku a jdu vyndat slivovičku a tramtadadá.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.