Tomas86 Vloženo 11. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2011 Stando, ale zase jak by na to pani Vlastova reagovala Presne to male zrcatko uz tak k tomu patri a ja bych nemenil, moc se mi libi A ten central na DO je velmi uzitecna a prijemna vec U minule fabky se to dodelavalo, jelikoz mela pouze origo central na klic - vybava Comfort, tak se tam dodelaval Jablotron i s alarmem. Ted uz jsem to teda mel v zakladu mam origo vystrelovaci klice s DO (trojtlacitko) a hrozne to cloveku zprijemni zivot kolem auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 11. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2011 (editace) Jo pánové dřív se mi DP očurávala líp,teď se tak lehce nedá ,nicméně džunda přesto dostal dáreček,v tematu zimni kola to někdo nazval kýčem,ale nemá pravdu nemá pravdu Souhlas s Váma pujdou do té dalky. Stando-ne ne po novém roce zrkadlo nebude na 100% se pujde dolůůůůůůůůů. Editováno: 11. Listopad 2011, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2011 Stando, ale zase jak by na to pani Vlastova reagovala Presne to male zrcatko uz tak k tomu patri a ja bych nemenil, moc se mi libi A ten central na DO je velmi uzitecna a prijemna vec U minule fabky se to dodelavalo, jelikoz mela pouze origo central na klic - vybava Comfort, tak se tam dodelaval Jablotron i s alarmem. Ted uz jsem to teda mel v zakladu mam origo vystrelovaci klice s DO (trojtlacitko) a hrozne to cloveku zprijemni zivot kolem auta zase paní Vlastová nemusí vše vědět, třeba by to ani nepoznala :-) jj dálka je výborná věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2011 Jo pánové dřív se mi DP očurávala líp,teď se tak lehce nedá ,nicméně džunda přesto dostal dáreček,v tematu zimni kola to někdo nazval kýčem,ale nemá pravdu nemá pravdu Souhlas s Váma pujdou do té dalky. Stando-ne ne po novém roce zrkadlo nebude na 100% se pujde dolůůůůůůůůů. http://forum.skodaho...ost__p__1556145 dolůůůůůů??????? supééééééééééééééééééééééééééééééér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 Tak koukam, ze v pristim roce nas pujde doluuuu vice :) No to je taky pravda, ze pani Vlastova by nemusela vedet vsechno, ale pokud ma pod kontrolou bankovni ucet, tak tam by se to tezko utajilo, leda, ze by to slo z nejakych tajnych zdroju, ktere se nikde neeviduji Vlasto mas to pekne, hlavne, jak se leskne, vypada moc zachovale, jinak kyc bych to nenazyval, ja nemam na tech 15" zimakach ani poklice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 Ahojky tak paní Vlastova sice o transakcích ví nicméně kontrolu mám jáááááááááááááááááááááá. Ještě k CZ,mám vzít dálkáč jako přívěsek na klíč nebo neorigo vystřelovací klíč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 já bych vzal vystřelovák měl jsem obyč a tento je super,nic tě nedře v kapce a vypadá pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 tak já se taky přidávám a dolu půjdu také :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 mám neorigo a mužu posoudit : kvalita zpracování nic moc,za dobu použivaní cca 3-4 roky jsem už jednou musel měnit ten plastovej obal,odešel vystřelovací mechanismus.jinak celkem ok.jo a baterku měnim tak 2x do roka.....za sebe ale mužu říct že za klíčenku bych asi neměnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 tak já se taky přidávám a dolu půjdu také :-) a já už dole jsem tak nevim kam se mám přidat :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 ty jsi Jindro samostatná jednotka :-)))))))) neboj, já jsem už taky dole, tak ti budu sekundovat :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 mám neorigo a mužu posoudit : kvalita zpracování nic moc,za dobu použivaní cca 3-4 roky jsem už jednou musel měnit ten plastovej obal,odešel vystřelovací mechanismus.jinak celkem ok.jo a baterku měnim tak 2x do roka.....za sebe ale mužu říct že za klíčenku bych asi neměnil. Díkes za info,tak klíče jsou dva a použivat budu jeden takže to nějakou dobu vydrží,navíc se ty plasty daj dokoupit,mě se právě do klíčenky taky moc nechce akunrát to překáží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 jj někde jsem ho samostatnej taky dokupoval....jo a ještě jsem zapoměl že na řídící jednotce mi odešel jeden ze dvou vystupů na směrovky naštěstí to šlo překopat na ovladání jedním vystupem takže OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 Tak směrovky zapojím podle náročnosti,pokud by to bylo moc vrtání se v autí tak to nechám bez nich,stejně pokaždy kontroluju auto tahem za kliku.Já už centrál neorigo mám tak doufám,že to bude jenom s přehozením těch řídících jedniotek a přehozením imob. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 spíš bych řek přídání řídící jednotky dalky a připojení na jednotku centrálu...jo a přehazování imob. je celkem adrenalin pokud to budeš dělat prvně :-) dolovat ven skleněnou tyčinku je opravdu paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 Brý den nebo spíš odpoledne!!! Tak hu nás na domažlicku vysvitlo sluníčko, už jsem pomalu ani nevěděl jak vypadá. Bohužel mi tu radost tak trochu kazí pomyšlení, že jdu na odpolední. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 tady jedno foto pro potěšení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 Dík za potěšení hned mi to do rána uteč líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 dnešní nic moc dopoledne, dle mě je to díky tomu, že se stále ještě jezdí na letních, když jsou namrznuté mlhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 Jj já to vidim v okolí taky to je aut co zimáky ještě nemají, ty lidi jsou docela hazardéři. :kol-44: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 tady u nás mají taky spíš ještě letní než zimní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 já osobně mám taky ještě letní a díky počasí si nemyslím, že jsem hazardér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 Nazdaj bando,tak jakej je víkend,u mne pracovní,jak jinak,že. Tady u nás už to teda na zimáky je,páč teploty už jsou kolem 0 i přes den a když se přidá mrholení tak silnice zrovna bezpečné nejšou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 U nas je porad 0-3 stupne .. na zimaky uz to urcite je taky uz mame obe auta asi 2 tydny prezute .. hlavne aby uz zacalo snezit .. zima bez snehu neni zima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 Ať tam ještě chvilku zuastane,stačí když napadne 20 prosince a koncem unora zase roztaje,hlavně ať drží páč to věčny roztávání a padání nemám vubec vád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.