Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Teda borec deda :specool:

Prďola umí :kol-47::kol-47::kol-47:

Ahoj lidi, no kdyz se vratim k tomu pocasi, tak je to takovy zvlastni, pamatuju, jak vloni uz byl snih a my 10.12. jeli lyzovat na Černou Horu, no letos jestli pojedeme 10.1.2012, tak to bude uspech. Az napadne prvni snih, tak to bude na silnicich zajimavy, me osobne to nevadi, jezdim porad a hodne na hory, ale nekteri takovou zalibu nemaji a nebo jezdi jako za normalnich podminek a pak to tak vypada na silnici :(

já bych na hory jel a jezdil jsem rád

koukám Tome, že se zde moc nevyskytuješ :-)

chtělo by to udělat menší srazík

zdar pitchusové :)

dnešní nic moc dopoledne, dle mě je to díky tomu, že se stále ještě jezdí na letních, když jsou namrznuté mlhy

kamaráde, když už mluvíš o těch letňákách, už máš přezuto? Já že jsem ještě nikde neviděl posazenou Rozárku na zimních Alu diskách.

Nazdaj ve spolek,nevím jak u Vás,ale hu nás je už snad 3 tejdny v kuse hmla jak sviňa.Přes den trochu povyleze vejš na noc sedne jak prdel na hrnec,dnes při cestě do pjáce první sníh na silnici a okolí.

Vlastiku u nas byla tako skoro pořad mlha,ale u nas se to nejmenuje mlha ale smog. Sem se i dozvedel že kvuli tomu mam pryže naky gen navic :kol-47: . Jo a dneska zasvitilo sluničko,v6 rano bylo slyšet škrabky na skla :D

u nás je to chlapci taky stejný. ale mám sondy, že dnes na vysočině svítilo sluníčko, tak sem snad taky dorazí

kamaráde, když už mluvíš o těch letňákách, už máš přezuto? Já že jsem ještě nikde neviděl posazenou Rozárku na zimních Alu diskách.

konečně dnes přezuto :-)

Neni to trochu pozde? :) U nas uz bylo i -1 :) skoro kazdy rano uz skrabu okna .. ale co patri to k zime jen aby uz snezilo :kol-47:

JJ, sluníčko už podstatě známe jen z obrázků a vyprávění! :kol-31:

A bude hůř!!! :kol-29:

neřekl bych pozdě, auto mi stálo cca týden před barákem a nejzdil jsem, tak mi mráz nevadil :-)

Brý den!!!!

Lidi ono svítí sluníčko :kol-47: , ono ještě existuje :D:D:D !!!!

Jo jo od rána je kjásně,celý dopo sme a malou blbly venku a teď už malá chrupe a já se chystám taky,mám po noční tak mi to nezaviďte prdi.

U nas uz svitilo vcera slunicko .. dnes uz mene ale taky bylo moc krasne :) skoda ze se tak brzo stmiva akorad prijdu domu ze skoly a je tma hruza :feve:

Standis já bych je i vyměnil,ikdyž AE trošku huř svítí,ale mám ty moje totálně zašlé,že je budu muset před technickou buď zkusit rozleštit nebo uzmout tátovi z fabule.Ale AE mě docela lákaj.

no ne, ty ještě víš, kde ti bylo nejlépe?? :-))))

No tak jsem se přišel mrknout na tu omladinu tady :)

že je všechno na h...o :-)

Standis já bych je i vyměnil,ikdyž AE trošku huř svítí,ale mám ty moje totálně zašlé,že je budu muset před technickou buď zkusit rozleštit nebo uzmout tátovi z fabule.Ale AE mě docela lákaj.

snad se domluvíme :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.