Vlasta Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 Tak na zapadě hlásím sluníčko teploučko Leden jak sviňa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 Musím se vám pochlubit s né moc hezkou zkušeností,dneska se mi málem podařilo (naštěstí jsem to dobrzdil) srazit staršího pána na kole,vjížděl jsem z vedlejší na hlavní mrknu doleva,doprava nikde žádné auto ale cyklistu jsem nějak přehlídnul,naštěstí jsem stihnul zastavit tak 5 cm od něj. Ale nikdomu nepřeju ten pocit co se mi honil hlavou a špatně mi je ještě teďka... Pán z toho byl taky celkem vyděšenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slant Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 tak to ti verim. mne sa parkrat stalo, ze ked som sa blizil k prechodu pre chodcov, chodec sa mi dostal do zakrytu s lavym stlpikom, pricom vkrocil na vozovku. zadok mam z toho stiahnuty vzdy ked si na to spomeniem. snazim sa na to davat bacha a radsej ponatahujem krk aby som sa presvedcil, ci chodec zostal stat alebo sa chce nechat na ceste zavrazdit. inac, vsimam si ze niektori chodci su fakt nedisciplinovani a spoliehaju na to, ze ich vsetci zakonite musia vidiet a zneuzivaju ze maju prednost na prechode pre chodcov. a nectia ani neuprosne zakony fyziky. na metri to nedobrzdis ani pri 40kmh. naposledy som mal tu cest pred par dnami. snezilo, pri nakupnom centre pubertak v kapucni sa vobec nepozrel ci sa nieco vali po ceste. to som fakt nechapal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 Je to mazec,je třeba opravdu všude dneska dávat bacha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 Jo je to hned a nejhorší je takové to pološero a hlavně kdo znás má néjakou reflexní blboust na oblečení já přehlíd mladou pipku v černém kabátě,černé čepici a černejch kozačkach naštěstí taky těsně,ale málem jsem si cvrnk když jsem ji měl najednou před sebou,ale to nikoho pak nezajímá byla na přechodě tak za to muže řidič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 tak dneska - teda vlastne uz vcera - na trase Praha-Bratislava snih byl jen na vysocine a to jeste jen po boku cesty. celou cestu jen prselo a podminky nic moc... ...a navic sem dostal na cestu sluzebni fabii 1.6 TDI a to bylo peklo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 11. leden 2012 Sdílet Vloženo 11. leden 2012 Copak copak 1.6TDI nejede nebo auto celkově,seš rozmlsanej z OII viď. Hu nas pořád stejně bez sněhu a už dva dny neperší takže je džunda zatím pěkně umytej což mne těší,nemám rád špinavý autí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 11. leden 2012 Sdílet Vloženo 11. leden 2012 U nás ve Frýdku-Místku chčije,chčije a chčije hrůza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 11. leden 2012 Sdílet Vloženo 11. leden 2012 Ostrava je na tom stejně...ale zase nadruhoou stranu lepší než aby sněžilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 11. leden 2012 Sdílet Vloženo 11. leden 2012 Aby jsme ale ty bílé sr.čky pak nehrabali ještě dubnu Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 11. leden 2012 Sdílet Vloženo 11. leden 2012 No snad né,nestraš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 11. leden 2012 Sdílet Vloženo 11. leden 2012 No taky bych nerad,raději ať se to během února vyblbne to počasí a od března azuro :p Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 11. leden 2012 Sdílet Vloženo 11. leden 2012 Tak Tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 Já bych rád sníh i v dubnu klidně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 Fuj :ble Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 V tej době už budu doufám měsíc na letňákách,ale jako malej si pamatuju velikonoce na sněhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 Copak copak 1.6TDI nejede nebo auto celkově,seš rozmlsanej z OII viď. Hu nas pořád stejně bez sněhu a už dva dny neperší takže je džunda zatím pěkně umytej což mne těší,nemám rád špinavý autí. je to asi tak nejak celkove. Prijde mi ze fabka strasne drnca a prece jen na cestovani do pobocky v Bratislave jsem zvykly na jiny komfort. Navic ta 1.6 jede pekne tak do 100-120 kmh, ale kdyz jsem na dalnici musl zpomalit a pak jsem se znovu rozjizdel spoza kamionu tak mi to prislo, ze je to strasne pomale a porad sem si musel hlidat zada - vic nez v Octe kde dupnu na plyn a vystrelim. A co me teda deptalo nejvit, tak do kopcu na D1 na tempomat pri 140kmh tachometrovych a trech lidech auto zpomalovalo a nebylo schopne rychlost udrzet. No a posledni bod co mi vadil tak je ze pri moji vejsce sem i pres sedacku nadoraz dole drbal hlavou o strop a nemohl jsem si tam slozit nohy... ale abych nebyl jen kriticky, na jezdeni po meste nebo cca 100km kolem bych si to auto umel predstavit i doma v garazi - na muj kilometrovej najezd to bohuzel neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 já lituji, když vidím počasí v Praze, že jsem chvátal a koupil zimní gumy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 Standis - já myslím, že se ti ty zimáky ještě budou hodit!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 Padá snížek padá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 Jo jo padá. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 Už jsem Ti psal SZ co že nespíš?Já se před chvilkou vrátil z HT cesta teda nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 Tak máme v Ostravě sníh .... letos první uvidíme co cestáři Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 Tak jsem doma z noční .... PP hlásil -1°C .... hlavní tahy posolené,hlavně pravý pruh,jinak vedlejší silnice zasněžené .... a sype a sype :wacko: Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.