Přejít na obsah

Hospodský pokec

Marek

Doporučené příspěvky

Musím se vám pochlubit s né moc hezkou zkušeností,dneska se mi málem podařilo (naštěstí jsem to dobrzdil) srazit staršího pána na kole,vjížděl jsem z vedlejší na hlavní mrknu doleva,doprava nikde žádné auto ale cyklistu jsem nějak přehlídnul,naštěstí jsem stihnul zastavit tak 5 cm od něj. Ale nikdomu nepřeju ten pocit co se mi honil hlavou a špatně mi je ještě teďka...

Pán z toho byl taky celkem vyděšenej :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to ti verim. mne sa parkrat stalo, ze ked som sa blizil k prechodu pre chodcov, chodec sa mi dostal do zakrytu s lavym stlpikom, pricom vkrocil na vozovku. zadok mam z toho stiahnuty vzdy ked si na to spomeniem. snazim sa na to davat bacha a radsej ponatahujem krk aby som sa presvedcil, ci chodec zostal stat alebo sa chce nechat na ceste zavrazdit.

inac, vsimam si ze niektori chodci su fakt nedisciplinovani a spoliehaju na to, ze ich vsetci zakonite musia vidiet a zneuzivaju ze maju prednost na prechode pre chodcov. a nectia ani neuprosne zakony fyziky. na metri to nedobrzdis ani pri 40kmh.

naposledy som mal tu cest pred par dnami. snezilo, pri nakupnom centre pubertak v kapucni sa vobec nepozrel ci sa nieco vali po ceste. to som fakt nechapal.

Odkaz ke komentáři

Jo je to hned a nejhorší je takové to pološero a hlavně kdo znás má néjakou reflexní blboust na oblečení já přehlíd mladou pipku v černém kabátě,černé čepici a černejch kozačkach naštěstí taky těsně,ale málem jsem si cvrnk když jsem ji měl najednou před sebou,ale to nikoho pak nezajímá byla na přechodě tak za to muže řidič.

Odkaz ke komentáři

Copak copak 1.6TDI nejede nebo auto celkově,seš rozmlsanej z OII viď.

Hu nas pořád stejně bez sněhu a už dva dny neperší takže je džunda zatím pěkně umytej což mne těší,nemám rád špinavý autí.

je to asi tak nejak celkove.

Prijde mi ze fabka strasne drnca a prece jen na cestovani do pobocky v Bratislave jsem zvykly na jiny komfort. Navic ta 1.6 jede pekne tak do 100-120 kmh, ale kdyz jsem na dalnici musl zpomalit a pak jsem se znovu rozjizdel spoza kamionu tak mi to prislo, ze je to strasne pomale a porad sem si musel hlidat zada - vic nez v Octe kde dupnu na plyn a vystrelim.

A co me teda deptalo nejvit, tak do kopcu na D1 na tempomat pri 140kmh tachometrovych a trech lidech auto zpomalovalo a nebylo schopne rychlost udrzet.

No a posledni bod co mi vadil tak je ze pri moji vejsce sem i pres sedacku nadoraz dole drbal hlavou o strop a nemohl jsem si tam slozit nohy...

ale abych nebyl jen kriticky, na jezdeni po meste nebo cca 100km kolem bych si to auto umel predstavit i doma v garazi - na muj kilometrovej najezd to bohuzel neni... ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...